Повезане вести
Будућност: Бертомеу се руковао са Боканом уз речи „Добдодошли у Евролигу”!
Спортски журнал 24.04.2018
У уторак је у Барселони, приликом сусрета у управи Евролиге, њен први човек пружио руку председнику КК Будућности, Драгану Бокану, са речима: „Добро дошли у Евролигу!”. Председник Будућности Драган Бокан у уторак је посетио… »
Завршен састанак у Барселони, Бертомеуова порука одјекнула Црном Гором!
Спортске.нет 24.04.2018
Председник Будућности Драган Бокан се огласио саопштењем на званичном клупском сајту. ''Данас је у Барселони, приликом сусрета у управи Евролиге, њен први човек пружио руку председнику КК Будућност Воли, Драгану Бокану, са… »
Бертомеу рекао Бокану: Добро дошли у Евролигу!
Н1 Инфо 24.04.2018
У уторак је у Барселони, приликом сусрета са челницима Евролиге, први човек елитног такмичења Ђорди Бертомеу поздравио председника Будућности Драгана Бокана речима - Добро дошли у Евролигу. “Изузетно сам задовољан због тога што… »
Евролига: Будућност, добро нам дошла!
Мондо 24.04.2018
Први човек Евролиге Ђорди Бертомеу на данашњем састанку у Барселони пружио руку председнику КК Будућност Драгану Бокану, уз поздрав: "Добро дошли у Евролигу!". Председник КК Будућност Драган Бокан је после састанка изразио… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро