Povezane vesti
Kija posle svađe sa Slobom lupala na kapiju i vrištala da je puste kući, Radanović pokušao da je smiri, ona ga gurnula pa…
Telegraf 24.04.2018
Kristina Kija Kockar bila je van sebe i ponavljala da je puste kući, niko od zadrugara nije mogao da je smiri. Svađa koja se danas odigrala u Zadruzi između Kije i Slobe možda je i najdramatičnija od samog početka rijalitija, a Kristina je na kapiji… »
Paklena svađa Kije i Slobe! Kristina urlala, gađala Radanovića, Luna u strahu sve gledala, reagovalo i obezbeđenje! (video)
Telegraf 24.04.2018
- Reci mi sve u lice šta misliš! Reci mi istinu zašto si se oženio! Kad si prestao da me voliš?! Samo mi to reci! - vikala je Kija na Slobu. Velika svađa između Kije i Slobe nastala je zbog Kijinog i Luninog sinoćnog razgovora, a cela situacija… »
To je tvoja drugarica! Sloba rekao Luni da odmah zove Kiju da pričaju sa njom, ona otišla do Kristine, a njena reakcija…
Telegraf 24.04.2018
Luna se požalila Slobi na ono što joj je Drvo mudrosti prenelo, a to je da Kristina sumnja u Slobina osećanja. Nakon što se Luna isplakala u Rajskom vrtu i priznala Drvetu mudrosti sve što joj leži na duši i šta oseća, razgovarala je sa Slobom na… »
Plašim se da ne završim kao Kija! Luna ronila suze u Rajskom vrtu, priznala da sumnja u Slobu, da se zaletela i da ništa…
Telegraf 24.04.2018
Luna se rasplakala u Rajskom vrtu nakon što je Veliki šef Slobi i Kiji pustio omiljenu pesmu. Luna Đogani rasplakala se u Rajskom vrtu zbog svega što se izdešavalo sa Kijom i Slobom, a kulminacija svega bilo je kada je Veliki šef pustio Kristini… »
Kija tražila da joj puste njenu i Slobinu pesmu, on se probudio čim je čuo početak, ona ga sve vreme tražila pogledom…
Telegraf 24.04.2018
Kija je u Rajskom vrtu tražila da joj puste emotivnu baladu "Catch and Release" Kija Kockar od prethodne noći loše je raspoložena, pošto nakon dvočasovnog razgovora sa Lunom Đogani nije spavala. Kija je nakon njihove priče u Pabu prvo plakala, a… »
Vesti dana »

(Mape) počeo prvi pravi letnji toplotni talas! Temperatura skače na 36 stepeni, spremite se za tropske noći! Ovo je detaljna prognoza vremena za celu nedelju
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

„Dobro znamo odakle dolaze pretnje i targetiranje“: Održan protest u Beogradu zbog napada na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 7 satijoš 2 povezane