Повезане вести
Кија после свађе са Слобом лупала на капију и вриштала да је пусте кући, Радановић покушао да је смири, она га гурнула па…
Телеграф 24.04.2018
Кристина Кија Коцкар била је ван себе и понављала да је пусте кући, нико од задругара није могао да је смири. Свађа која се данас одиграла у Задрузи између Кије и Слобе можда је и најдраматичнија од самог почетка ријалитија, а… »
Паклена свађа Кије и Слобе! Кристина урлала, гађала Радановића, Луна у страху све гледала, реаговало и обезбеђење! (видео)
Телеграф 24.04.2018
- Реци ми све у лице шта мислиш! Реци ми истину зашто си се оженио! Кад си престао да ме волиш?! Само ми то реци! - викала је Кија на Слобу. Велика свађа између Кије и Слобе настала је због Кијиног и Луниног синоћног разговора, а… »
То је твоја другарица! Слоба рекао Луни да одмах зове Кију да причају са њом, она отишла до Кристине, а њена реакција…
Телеграф 24.04.2018
Луна се пожалила Слоби на оно што јој је Дрво мудрости пренело, а то је да Кристина сумња у Слобина осећања. Након што се Луна исплакала у Рајском врту и признала Дрвету мудрости све што јој лежи на души и шта осећа… »
Плашим се да не завршим као Кија! Луна ронила сузе у Рајском врту, признала да сумња у Слобу, да се залетела и да ништа неће…
Телеграф 24.04.2018
Луна се расплакала у Рајском врту након што је Велики шеф Слоби и Кији пустио омиљену песму. Луна Ђогани расплакала се у Рајском врту због свега што се издешавало са Кијом и Слобом, а кулминација свега било је када је Велики шеф… »
Кија тражила да јој пусте њену и Слобину песму, он се пробудио чим је чуо почетак, она га све време тражила погледом! (видео)…
Телеграф 24.04.2018
Кија је у Рајском врту тражила да јој пусте емотивну баладу "Цатцх анд Релеасе" Кија Коцкар од претходне ноћи лоше је расположена, пошто након двочасовног разговора са Луном Ђогани није спавала. Кија је након њихове приче у Пабу… »
Вести дана »
Студенти Медицинског факултета апеловали на Дијану Хрку: Желимо да останете са нама
Недељник пре 18 минутајош 62 повезане
Момировићу и Весићу продужен кућни притвор, као и за још седморо окривљених
Радио 021 пре 4 сатијош 28 повезаних
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
Еуроневс пре 7 сатијош 19 повезаних
А1, најбржа мобилна мрежа 5. годину заредом, лансира 5Г почетком децембра
ИнфоКГ пре 4 сатијош 28 повезаних