Povezane vesti
Mamić preti samoubistvom: Ako me osude uradiću isto što i Praljak, tresem se kao Banjaluka 1968.
Hot sport 24.04.2018
Nekadašnji predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, izrekao je ozbiljne pretnje u momentima kada država protiv njega vodi sudski postupak. Mamić se zajedno sa još nekolicinom osoba tereti da je prethodnih godina oštetio Dinamo za sumu od 15.000.000… »
Mamić neće u zatvor: Ako me osude, uradiću isto što i Praljak!
Večernje novosti 24.04.2018
Vernik sam i katolik i to je u mojoj veri nedopustivo, ali bih bez ikakve griže savesti isto učinio. Nikada ne bih otišao iza rešetaka nevin - poručuje Zdravko. Protiv Zdravka Mamića se u sudu vodi postupak, jer se tereti da nju on, njegov brat Zoran i… »
Mamić: Uradiću isto što i Praljak ako me osude!
Mondo 24.04.2018
Zanimljivo "obećanje" najmoćnijeg čoveka hrvatskog fudbala poslednjih decenija Zdravka Mamića povodom teških optužbi zbog kojih mu se sudi. Foto: MONDO/gif Zdravko Mamić je zaradio mnogo novca od fudbala. Ali, da li je sve u njegovim posklovima u vezi sa… »
Vesti dana »
RTS: Istekao rok za upis prava svojine, stiglo gotovo 2,5 miliona prijava
Nova ekonomija pre 24 minutajoš 35 povezanih
RHMZ nanizao hitna upozorenja! Udari košave do 100 na sat, puno snega i ledena kiša! A onda preko noći skok na čak 18 stepeni
Blic pre 29 minutajoš 33 povezane
Počinje kontrola saobraćaja u sklopu međunarodne akcije ROADPOL
OK radio pre 38 minutajoš 25 povezanih
Određen pritvor osumnjičenima da su bacili bombu na lokal na Novom Beogradu
NIN pre 19 minutajoš 17 povezanih
CIK BiH: Na prevremenim izborima za predsednika RS Karan osvojio skoro 11 hiljada više od Blanuše
Kurir pre 44 minutajoš 19 povezanih