Povezane vesti
Mamić preti samoubistvom: Ako me osude uradiću isto što i Praljak, tresem se kao Banjaluka 1968.
Hot sport 24.04.2018
Nekadašnji predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, izrekao je ozbiljne pretnje u momentima kada država protiv njega vodi sudski postupak. Mamić se zajedno sa još nekolicinom osoba tereti da je prethodnih godina oštetio Dinamo za sumu od 15.000.000… »
Mamić neće u zatvor: Ako me osude, uradiću isto što i Praljak!
Večernje novosti 24.04.2018
Vernik sam i katolik i to je u mojoj veri nedopustivo, ali bih bez ikakve griže savesti isto učinio. Nikada ne bih otišao iza rešetaka nevin - poručuje Zdravko. Protiv Zdravka Mamića se u sudu vodi postupak, jer se tereti da nju on, njegov brat Zoran i… »
Mamić: Uradiću isto što i Praljak ako me osude!
Mondo 24.04.2018
Zanimljivo "obećanje" najmoćnijeg čoveka hrvatskog fudbala poslednjih decenija Zdravka Mamića povodom teških optužbi zbog kojih mu se sudi. Foto: MONDO/gif Zdravko Mamić je zaradio mnogo novca od fudbala. Ali, da li je sve u njegovim posklovima u vezi sa… »
Vesti dana »
Danas oblačno, hladno i kišovito, maksimalno devet stepeni na severu do 15 na jugu
Glas Zaječara pre 46 minutajoš 18 povezanih
Ako sutra radite ovo su dve stvari koje bi trebalo da vas sleduju od poslodavca: Duple dnevnice izvesne
Blic pre 12 minutajoš 13 povezanih