Povezane vesti
Bufon reagovao na priče o sukobu: Izmišljotinama pokušavaju da destebilizuju Juventus
Hot sport 24.04.2018
Legendarni golman torinskog kluba Đanluiđi Bufon dematnovao je glasine da je nakon šokantnog poraza od Napolija napao saigrače, posebno Medija Benatiju. Marokanski štoper etiketiran je kao vinovnik poraza od direktnog konkurenta za titulu, pošto u… »
Oštar odgovor Bufona: To su ogovaranja i izmišljotine - pokušaj destabilizacije Juventusa!
Mozzart sport 24.04.2018
„Niko u poslednjih 17 godina, od kada sam ja u Juventus nije imao pravo da upire prst u nekoga i okrivi ga za grešku i poraz. Dok sam ja kapiten ovog tima to se nikada neće dogoditi“, rekao je iskusni čuvar mreže. Legendarni golman Juventusa Đanluiđi… »
Vesti dana »
EUalajv: Ruska misija za borbu protiv požara u Srbiji stavila Rusiju u neprijatan položaj
Serbian News Media pre 2 satajoš 109 povezanih
Vlada Srbije utvrdila minimalac za 2027. godinu i rebalans budžeta
Naslovi.ai pre 2 satajoš 61 povezana
Alimpijević zadovoljan: Za svaki sistem potrebno je vremena, rezultat ne dolazi preko noći
Dnevnik pre 10 minutajoš 29 povezanih
Partizan ispustio povoljan rezultat sa igračem više – Hetafe sa dva kasna gola do pobede
RTS pre 50 minutajoš 43 povezane
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 99 povezanih