Povezane vesti
Oštar odgovor Bufona: To su ogovaranja i izmišljotine - pokušaj destabilizacije Juventusa!
Mozzart sport 24.04.2018
„Niko u poslednjih 17 godina, od kada sam ja u Juventus nije imao pravo da upire prst u nekoga i okrivi ga za grešku i poraz. Dok sam ja kapiten ovog tima to se nikada neće dogoditi“, rekao je iskusni čuvar mreže. Legendarni golman Juventusa… »
Bufon reagovao na priče o sukobu: Izmišljotinama pokušavaju da destebilizuju Juventus
Hot sport 24.04.2018
Legendarni golman torinskog kluba Đanluiđi Bufon dematnovao je glasine da je nakon šokantnog poraza od Napolija napao saigrače, posebno Medija Benatiju. Marokanski štoper etiketiran je kao vinovnik poraza od direktnog konkurenta za titulu, pošto u… »
Vesti dana »
Kinez namučio Runea, čeka ga Beretini - Fric bez problema sa zemljakom
B92 pre 1 satjoš 10 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Rusi sve bliže Pokrovsku, obustavljen rad rudnika; Kremlj: Napad na Turski tok energetski terorizam
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih
Organizatori doneli odluku koja se neće svideti Novaku, ovo niko nije želeo da čuje
Nova pre 33 minutajoš 6 povezanih
Novosadski studenti protestom i petnaestominutnom tišinom u ponoć dočekali Novu godinu po Julijanskom kalendaru (FOTO,VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Rute: U kontaktu smo sa Beogradom i Prištinom kako izbori na KiM ne bi doveli do destabilizacije
Blic pre 2 satajoš 1 povezana