Povezane vesti
Ja nisam krpa, neću da pričam s tobom i tvojom ljubavnicom! Kija i Sloba nakon drame ostali sami i jedno drugom svašta…
Telegraf 25.04.2018
- Došao si u rijaliti da bi mi ovo uradio! Ja nisam krpa ovde, ni ljubavnica! - vikala je Kija na Slobu kada su njih dvoje napokon seli da porazgovaraju nasamo. Svađa između još uvek zakonitih supružnika Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića… »
Njoj se srce raspada, a on je šutira kao psa! Kijina majka očajna, misli da njena ćerka posle svega još uvek voli Slobu!
Telegraf 25.04.2018
- Ona je i meni rekla da ako je ostao sa njom bez ljubavi, ostao je samo iz koristi, zato što je on muška sponzoruša - kaže Nadica. Kristina Kija Kockar prošle noći je imala žestoku svađu sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem. Nakon… »
Zadrugarke se počupale zbog hrane, Dragica udarila Mariju Anu, a onda je stigla žestoka kazna Velikog šefa! (VIDEO)
Telegraf 25.04.2018
Veliki šef je odmah poslao pismo koje se ni malo nije svidelo ovoj zadrugarki. Marija Ana Smiljanić i Dragica Janičić prošle noći su se žestoko posvađale i izvređale i to sve zbog hrane. Nakon ovoga došlo je i do fizičkog okršaja, a obezbeđenje je sve… »
Miki došao kod Kije nakon što se vratila iz hitne, a ono što joj je izgovorio dobro će upamtiti! (video)
Telegraf 25.04.2018
- Proputovala si svet, nagledala se svega! Čuo sam ja šta je Zorica rekla, one su sve ljubomorne na tebe! - rekao je Miki. Kija Kockar pala je u nesvest prošle noći, nakon što je doživela nervni slom posle paklene svađe sa Slobom Radanovićem. Po Kiju je… »
Kiji pozlilo nakon svađe sa Slobom, hitna pomoć došla po nju, zadrugari ostali u šoku! (video)
Telegraf 25.04.2018
- Što? Šta se dešava?! Da li je moguće da ona njega voli posle svega ovoga? - čudio se Mik. Prošle noći izbila je žestoka svađa između Kije Kockar i Slobe Radanovića, nakon koje je Kristina doživela nervni slom, a u jednom momentu joj je toliko pozlilo… »
O ovom snimku svi pričaju! Pogledajte kako je Luna reagovala kada je čula da Kija hoće da napusti Zadrugu (video)
Telegraf 25.04.2018
Kamere su u jednom trenutku uporedo snimale Kiju, kao i Lunu i Slobu. Kija Kockar prethodnog dana doživela je nervni slom u Zadruzi, nakon što je čitav dan bila loše zbog onoga što joj je Luna Đogani rekla u razgovoru. Nakon njihovog razgovora koji se… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 18 minutajoš 22 povezane

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 13 minutajoš 18 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 33 minutajoš 12 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Pravda pre 14 minutajoš 9 povezanih

Sunčana subota pred nama: Do 31 stepen, ali u nedelju nagli obrt vremena
Alo pre 3 satajoš 9 povezanih