Povezane vesti

Ja nisam krpa, neću da pričam s tobom i tvojom ljubavnicom! Kija i Sloba nakon drame ostali sami i jedno drugom svašta…

Ja nisam krpa, neću da pričam s tobom i tvojom ljubavnicom! Kija i Sloba nakon drame ostali sami i jedno drugom svašta…

Telegraf 25.04.2018
- Došao si u rijaliti da bi mi ovo uradio! Ja nisam krpa ovde, ni ljubavnica! - vikala je Kija na Slobu kada su njih dvoje napokon seli da porazgovaraju nasamo. Svađa između još uvek zakonitih supružnika Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića… »
Njoj se srce raspada, a on je šutira kao psa! Kijina majka očajna, misli da njena ćerka posle svega još uvek voli Slobu!

Njoj se srce raspada, a on je šutira kao psa! Kijina majka očajna, misli da njena ćerka posle svega još uvek voli Slobu!

Telegraf 25.04.2018
- Ona je i meni rekla da ako je ostao sa njom bez ljubavi, ostao je samo iz koristi, zato što je on muška sponzoruša - kaže Nadica. Kristina Kija Kockar prošle noći je imala žestoku svađu sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem… »
Zadrugarke se počupale zbog hrane, Dragica udarila Mariju Anu, a onda je stigla žestoka kazna Velikog šefa! (VIDEO)

Zadrugarke se počupale zbog hrane, Dragica udarila Mariju Anu, a onda je stigla žestoka kazna Velikog šefa! (VIDEO)

Telegraf 25.04.2018
Veliki šef je odmah poslao pismo koje se ni malo nije svidelo ovoj zadrugarki. Marija Ana Smiljanić i Dragica Janičić prošle noći su se žestoko posvađale i izvređale i to sve zbog hrane. Nakon ovoga došlo je i do fizičkog okršaja, a… »
Miki došao kod Kije nakon što se vratila iz hitne, a ono što joj je izgovorio dobro će upamtiti! (video)

Miki došao kod Kije nakon što se vratila iz hitne, a ono što joj je izgovorio dobro će upamtiti! (video)

Telegraf 25.04.2018
- Proputovala si svet, nagledala se svega! Čuo sam ja šta je Zorica rekla, one su sve ljubomorne na tebe! - rekao je Miki. Kija Kockar pala je u nesvest prošle noći, nakon što je doživela nervni slom posle paklene svađe sa Slobom Radanovićem. Po… »
Kiji pozlilo nakon svađe sa Slobom, hitna pomoć došla po nju, zadrugari ostali u šoku! (video)

Kiji pozlilo nakon svađe sa Slobom, hitna pomoć došla po nju, zadrugari ostali u šoku! (video)

Telegraf 25.04.2018
- Što? Šta se dešava?! Da li je moguće da ona njega voli posle svega ovoga? - čudio se Mik. Prošle noći izbila je žestoka svađa između Kije Kockar i Slobe Radanovića, nakon koje je Kristina doživela nervni slom, a u jednom momentu joj je… »
O ovom snimku svi pričaju! Pogledajte kako je Luna reagovala kada je čula da Kija hoće da napusti Zadrugu (video)

O ovom snimku svi pričaju! Pogledajte kako je Luna reagovala kada je čula da Kija hoće da napusti Zadrugu (video)

Telegraf 25.04.2018
Kamere su u jednom trenutku uporedo snimale Kiju, kao i Lunu i Slobu. Kija Kockar prethodnog dana doživela je nervni slom u Zadruzi, nakon što je čitav dan bila loše zbog onoga što joj je Luna Đogani rekla u razgovoru. Nakon njihovog razgovora koji… »

Vesti dana »