Povezane vesti
Vojska radila drugu obdukciju: Forenzičarima nelogična priča da se Bojana ubila
Kurir 25.04.2018
Pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) ubila se u ponedeljak na Dan Vojske Srbije u porodičnoj kući u selu Dublje kod Bogatića, pet dana pred svoju svadbu, a bila je i u petom mesecu trudnoće, a njena majka Snežana je za portal SrbijaDanas… »
"Kako se upucala dva puta?" Porodica ne veruje da se trudna Bojana ubila pred svadbu
Press 25.04.2018
Nakon smrti trudnice Bojane Milanović (24), pripadnice Vojske Srbije, njena majka Snežana u potresnoj ispovesti priča kako sumnja u zvaničnu verziju i ne veruje da je njena ćerka izvršila samoubistvo. Foto:Blic.rs Majka, skrhana od bola, kaže da je njena… »
Ispovest verenika vojne bolničarke koja se ubila: Kad bih samo znao zašto. To će me progoniti ceo život!
Kurir 25.04.2018
Bila je vesela, kao i svaki drugi dan. Ručali smo i otišao sam na posao. Ujutru sam je našao mrtvu, rekao je za Kurir Joviša Marinković o samoubistvu Bojane Milanović u Bogatiću kod Šapca. U potpunom sam šoku, ovo je bio grom iz vedra neba. Tog dana je… »
Vesti dana »

DEMOLIRANE PROSTORIJE SNS-A, GRADSKE UPRAVE I TUŽILAŠTVA TOKOM PROTESTA U VALJEVU – NEREDI ZAVRŠENI INTERVENCIJOM ŽANDARMERIJE
Valjevska posla pre 1 satjoš 53 povezane

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 31 povezana

Detonacija! Uoči okršaja Crvene zvezde i Pafosa - potpisuje jedan od najboljih svetskih napadača?
Kurir pre 30 minutajoš 26 povezanih

Američki izaslanik: Putin pristao na bezbednosne garancije Ukrajini
Beta pre 21 minutajoš 119 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ: Stiže nevreme sa gradom i olujom u Beogradu i delovima Srema, Mačve i Kolubare
Euronews pre 41 minutajoš 16 povezanih