Povezane vesti
Vojska radila drugu obdukciju: Forenzičarima nelogična priča da se Bojana ubila
Kurir 25.04.2018
Pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) ubila se u ponedeljak na Dan Vojske Srbije u porodičnoj kući u selu Dublje kod Bogatića, pet dana pred svoju svadbu, a bila je i u petom mesecu trudnoće, a njena majka Snežana je za portal SrbijaDanas… »
"Kako se upucala dva puta?" Porodica ne veruje da se trudna Bojana ubila pred svadbu
Press 25.04.2018
Nakon smrti trudnice Bojane Milanović (24), pripadnice Vojske Srbije, njena majka Snežana u potresnoj ispovesti priča kako sumnja u zvaničnu verziju i ne veruje da je njena ćerka izvršila samoubistvo. Foto:Blic.rs Majka, skrhana od bola, kaže da je njena… »
Ispovest verenika vojne bolničarke koja se ubila: Kad bih samo znao zašto. To će me progoniti ceo život!
Kurir 25.04.2018
Bila je vesela, kao i svaki drugi dan. Ručali smo i otišao sam na posao. Ujutru sam je našao mrtvu, rekao je za Kurir Joviša Marinković o samoubistvu Bojane Milanović u Bogatiću kod Šapca. U potpunom sam šoku, ovo je bio grom iz vedra neba. Tog dana je… »
Vesti dana »

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 44 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 43 minutajoš 22 povezane