Повезане вести
Војска радила другу обдукцију: Форензичарима нелогична прича да се Бојана убила
Курир 25.04.2018
Припадница Војске Србије Бојана Милановић (24) убила се у понедељак на Дан Војске Србије у породичној кући у селу Дубље код Богатића, пет дана пред своју свадбу, а била је и у петом месецу трудноће, а њена мајка Снежана је за… »
"Како се упуцала два пута?" Породица не верује да се трудна Бојана убила пред свадбу
Пресс 25.04.2018
Након смрти труднице Бојане Милановић (24), припаднице Војске Србије, њена мајка Снежана у потресној исповести прича како сумња у званичну верзију и не верује да је њена ћерка извршила самоубиство. Фото:Блиц.рс Мајка, скрхана… »
Исповест вереника војне болничарке која се убила: Кад бих само знао зашто. То ће ме прогонити цео живот!
Курир 25.04.2018
Била је весела, као и сваки други дан. Ручали смо и отишао сам на посао. Ујутру сам је нашао мртву, рекао је за Курир Јовиша Маринковић о самоубиству Бојане Милановић у Богатићу код Шапца. У потпуном сам шоку, ово је био гром из… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане