Повезане вести

Војска радила другу обдукцију: Форензичарима нелогична прича да се Бојана убила

Војска радила другу обдукцију: Форензичарима нелогична прича да се Бојана убила

Курир 25.04.2018
Припадница Војске Србије Бојана Милановић (24) убила се у понедељак на Дан Војске Србије у породичној кући у селу Дубље код Богатића, пет дана пред своју свадбу, а била је и у петом месецу трудноће, а њена мајка Снежана је за… »
"Како се упуцала два пута?" Породица не верује да се трудна Бојана убила пред свадбу

"Како се упуцала два пута?" Породица не верује да се трудна Бојана убила пред свадбу

Пресс 25.04.2018
Након смрти труднице Бојане Милановић (24), припаднице Војске Србије, њена мајка Снежана у потресној исповести прича како сумња у званичну верзију и не верује да је њена ћерка извршила самоубиство. Фото:Блиц.рс Мајка, скрхана… »
Исповест вереника војне болничарке која се убила: Кад бих само знао зашто. То ће ме прогонити цео живот!

Исповест вереника војне болничарке која се убила: Кад бих само знао зашто. То ће ме прогонити цео живот!

Курир 25.04.2018
Била је весела, као и сваки други дан. Ручали смо и отишао сам на посао. Ујутру сам је нашао мртву, рекао је за Курир Јовиша Маринковић о самоубиству Бојане Милановић у Богатићу код Шапца. У потпуном сам шоку, ово је био гром из… »

Вести дана »