Повезане вести
Необична заплена на царини: Београђанки одузета три сата вредна 27.000 долара
Блиц 25.04.2018
Цариници су на аеродрому ''Никола Тесла'' запленили три ручна часовника познатих произвођача "ролекс" и "шафхаузен", чија је вредност процењена на преко 27.000 долара. Прекршај је откривен јуче када се Београђанка (53), која је… »
Београђанка долетела из Стокхолма и није ништа пријавила, али је цариник на скенеру видео 3 кутије. Одмах јој је погледао…
Телеграф 25.04.2018
На граници мора да се пријави све што је вредније од 100 евра, као и новац преко 10.000 евра. Цариници Аеродрома"Никола Тесла" запленили су три ручна часовника познатих произвођача "ролекс“ и "шафхаузен“, чија је вредност… »
Обдукција је доказала самоубиство, али Бојанина мајка има бар 2 добра разлога због којих не верује да се њена ћерка убила…
Телеграф 25.04.2018
- У потпуном сам шоку, ово је гром из ведра неба. Тог дана је била весела, као и сваки други дан - прича њен вереник Јовиша Маринковић. У потпуном сам шоку, ово је гром из ведра неба. Тог дана је била весела, као и сваки други… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана