Повезане вести
Барселона: Ђоковић поражен од Клижана
Дневник 25.04.2018
БАРСЕЛОНА: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић елиминисан је у другом колу турнира у Барселони, пошто је данас изгубио од Словака Мартина Клижана 6:2, 1:6, 6:3. Ђоковић је добио "вајлд кард" за овај турнир, али није успео да… »
Казна за погрешне процене
Политика 25.04.2018
Пораз од 140. тенисера света Мартина Клижана у Барселони (6:2, 1:6, 6:3) показао да Новак Ђоковић нема увид у своју тренутну форму. Имали су среће они навијачи Новака Ђоковића који су одгледали само други сет меча са Мартином… »
Будимпешта: Бедене преокретом до трећег кола
Н1 Инфо 25.04.2018
Словеначки тенисер Аљаж Бедене пласирао се у четвртфинале АТП турнира серије 250 у Будимпешти, пошто је у три сета савладао Италијана Матеа Беретинија. У сваком од три сета Бедене је био у резултатском заостатку. У првом је… »
Ђоковић завршио такмичење у Барселони: Пораз за бригу, али и наду
Вечерње новости 25.04.2018
Српски тенисер није успео да се пласира у осмину финала турнира у Каталонији, пошто је у другом колу изгубио од Словака 2:6, 6:1, 3:6. Недостаје ми континуитет - каже Новак. ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": БАРСЕЛОНА НАЖАЛОСТ… »
Утучени Ђоковић: Тешко је носити се са оваквим мечевима и поразима
Хот спорт 25.04.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић доживео је ново разочарање, пошто је већ на старту турниру у Барселони елиминисан од Мартина Клижана. Словачки тенисер је у овом мечу славио са 2:1, по сетовима 6:2, 1:6, 6:3 и тако покварио… »
Ноле: Жао ми је што нисам испунио очекивања
Дневник 25.04.2018
"Жао ми је што нисам испунио очекивања – ни навијача, ни своја лично. Нисам био на потребном нивоу, а признајем да је тешко носити се са оваквим мечевима и поразима. Наставићу да покушавам и видећу где ће ме то довести", рекао… »
Ђоковић отворио душу: Тешко је носити се са оваквим поразима
Вести онлине 25.04.2018
Новак Ђоковић одиграо је само један меч у Барселони пошто је од њега био бољи Мартин Клижан из Словачке. Дуга пауза због повреде и операција лакта оставили су видљив траг на Ђоковићу, који губи мечеве од мало познатих… »
Ђоковић: Изневерио сам и публику и себе
Н1 Инфо 25.04.2018
Српки тенисер Новак Ђоковић био је разочаран после пораза од Мартина Клижана у првом мечу на турниру у Барселони. Бивши први рекет света је разочарао публику у свом првом дуелу у Каталонији још од 2006. године. "Жао ми је што… »
Клижан после историјске победе: Разумем Ђоковића, имао сам сличну ситуацију
Вести онлине 25.04.2018
Словачки тенисер Мартин Клижан направио је велико изненађење победивши Новака Ђоковића на турниру у Барселони. Ипак, 140. тенисер света није превише полетео пошто је савладао некада првог рекета света. - Знам да се Ноле полако… »
Ђоковић се није пласирао у треће коло у Барселони
Данас 25.04.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић није успео да се пласира у треће коло турнира у Барселони, пошто је данас изгубио од Словака Мартина Клижана у три сета, са 6:2, 1:6, 6:3. Као и у готово свим мечевима после повратка на терен… »
АТП Барселона: Клижан елиминисао Новака већ на старту турнира!
Хот спорт 25.04.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић након опоравка од повреде никако не може да пронађе ритам, а данас је у другом колу турнира у Барселони елиминисан од Словака Мартина Клижана након три сета, резултатом 2:6, 6:1, 3:6. Од… »
Крај: Ђоковић - Клижан 2:6, 6:1, 3:6
Вечерње новости 25.04.2018
Најбољи српски тенисер поражен је у другом колу турнира у Каталонији. Словак Мартин Клижан је славио 6:2, 1:6, 6:3 и тако дошао до прве победе против Нолета у њиховом петом дуелу. У дану када је објавио повратак кондиционог… »
Клижан зауставио Ђоковића у Барселони
Нови магазин 25.04.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић није успео да се пласира у осмину финала турнира у Барселони, пошто је данас у другом колу изгубио од Словака Мартина Клижана са 2:6, 6:1, 3:6. Клижан је до прве победе над Ђоковићем стигао после сат… »
Ђоковић од очаја до сјаја и назад
Мондо 25.04.2018
Српски тенисер доживео је пораз на старту турнира у Барселони за који је добио специјалну позивницу организатора. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Јулиан Финнеи Новак Ђоковић веома лоше је започео први меч на турниру у Барселони, онда… »
Туга, чемер - јад! И Клижан тукао Ђоковића
Моззарт спорт 25.04.2018
Наш тенисер завршио учешће на турниру у Барселони - 1:2. Повратак на тениски врх - ако и буде био могућ - биће посут трњем! Некада најбољи играч света Новак Ђоковић опростио се од турнира у Барселони, пошто је у другом колу… »
Један добар сет недовољан - Ђоковић елиминисан!
Спортске.нет 25.04.2018
Дванаести тенисер света елиминисан је у другом колу турнира у Барселони. Бољи од Новака Ђоковића био је Мартин Клижан. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић елиминисан је на старту турнира у Барселони. Словак Мартин Клижан… »
Клижан након три сета бољи од Ђоковића
Н1 Инфо 25.04.2018
Мартин Клижан савладао је Новака Ђоковића у другом колу турнира у Барселони и пласирао се у осмину финала. Мартин Клижан савладао је Новака Ђоковића у другом колу АТП турнира у Барселони и пласирао се у осмину финала где ће му… »
Окупља се стари тим - Новак вратио још једног бившег тренера
Спортске.нет 25.04.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић прикључио је свом тиму кондиционог тренера са којим је радио у време док је бележио највеће успехе на АТП туру. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић у среду започиње такмичење на турниру у… »
Ђоковић: "Правио сам грешке, све је то животна школа"
Спортске.нет 25.04.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић говорио је о периоду који је оставио иза себе и објаснио шта су му краткорочни и дугорочни циљеви уочи наступа на турниру у Барселони. Српски тенисер Новак Ђоковић у среду ће одиграти први… »
Ђоковић после Барсе иде у Португал
Мондо 25.04.2018
Организатори Миленијум Ешторил Опена понудили су најбољем српском тенисеру специјалну позивницу за наступ на турниру серије 250 који стартује 30. априла. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Јулиан Финнеи Новак Ђоковић почиње такмичење… »
Словак бољи у маратону
Данас 24.04.2018
Ђоковић на старту Барселоне против Мартина Клижана Новак Ђоковић играће данас у другом колу турнира у Барселони против Мартина Клижана. Ђоковић је био слободан у првом колу, док је Словак у сјајном мечу на крају успео да порази… »
Вести дана »

Протест и инциденти испред просторија СНС: Присталице напредњака гађале јајима и флашама окупљене грађане, чуо се јак топовски удар
Данас пре 25 минутајош 1 повезана

Тешка несрећа код Шибеника: Једна особа погинула када је камион прешао у супротну траку и ударио у аутомобил
Блиц пре 20 минутајош 1 повезана

Приближава се Трампов рок, хоће ли притисак променити ток рата у Украјини?
Данас пре 5 сатијош 1 повезана