Povezane vesti
Dodik: Brisel naštimovan samo da osuđuje Srbe
Vesti online 25.04.2018
Predsednik RS Milorad Dodik naveo je da ga ne iznenađuje ćutanje Brisela na poslednje događanje u Hrvatskoj i “povampirenje ustaštva“. Kako je rekao, Brisel je "naštimovan" samo da osuđuje Srbiju i Republiku Srpsku. On kaže da se vidi povlačenje Brisela… »
Dodik: Ne iznenađuje me ćutanje Brisela na događaje u Hrvatskoj, oni su naštimovani samo da osuđuju Srbe
Kurir 25.04.2018
Ne iznenađuje me ćutanje Brisela na poslednje događaje u Hrvatskoj i povampirenje ustaštva, jer je Brisel "naštimovan" samo da osuđuje Srbiju i Republiku Srpsku, ocenjuje predsednik RS Milorad Dodik. On kaže da se vidi povlačenje Brisela u svemu u čemu… »
Dodik: Brisel naštimovan samo da osuđuje Srbiju i Republiku Srpsku
Sputnik 25.04.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ga ne iznenađuje ćutanje Evropske unije na povampirenje fašizma i ustaštva u Hrvatskoj, „jer je Brisel naštimovan samo da osuđuje Srbiju i Republiku Srpsku“. „Videli smo njihovo povlačenje u svemu u… »
Dodik napao Brisel! Ćutite na povampireno ustaštvo, a naštimovani ste da osuđujete Srpsku i Srbiju!
Pravda 25.04.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ga ne iznenađuje ćutanje EU na povampirenje fašizma i ustaštva u Hrvatskoj, "jer je Brisel naštimovan samo da osuđuje Srbiju i Republiku Srpsku". "Videli smo njihovo povlačenje u svemu u čemu su… »
Vesti dana »

Vozači oprez, sutra ste pod "lupom"! Velika akcija policije širom Srbije, evo šta su glavni fokusi
Dnevnik pre 35 minutajoš 15 povezanih

Mediji 'nemaju pojma šta imam na umu sa Iranom', tvrdi Tramp
BBC News pre 20 minutajoš 165 povezanih

Zvanično: Zvezda i Partizan dobili trogodišnje licence! U Evroligi od naredne sezone 20 klubova
Sputnik pre 1 satjoš 30 povezanih

Ponoš: Dačić traljavo i neuspešno pokušao da zatvori aferu "zvučni top"
N1 Info pre 7 satijoš 9 povezanih