Povezane vesti
Susret srpske ministarke i hrvatskog premijera: Joksimović: Čuvam vam leđa Plenkoviću!; Plenković: Onda sam miran
Blic 25.04.2018
U jeku krize odnosa Srbije i Hrvatske, srpska ministarka Jadranka Joksimović i hrvatski premijer Hrvatske Andrej Plenković sreli su se juče na Brdu kod Kranja, na sastanku Procesa saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEECP). Hrvatski mediji pišu šta je tom… »
Joksimovićeva: Ja Vam čuvam leđa, Plenković: Onda sam miran
Vesti online 25.04.2018
Srpska ministarka za evrointegracije Jadranka Joksimović i premijer Hrvatske Andrej Plenković kratko su popričali u Brdu kod Kranja, a mediji pišu o tome šta je poručila ministarka. Njih dvoje prisustvovali su sastanku Procesa saradnje u Jugoistočnoj… »
Vesti dana »

Temperatura se vraća na 40 stepeni! Prognoza za Beograd ne obećava ništa dobro, a evo šta čeka ostatak Srbije
Alo pre 3 satajoš 21 povezana

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 20 minutajoš 34 povezane

Otišao iz zvezde i odmah pokazao klasu! Andrej Đurić blista u dresu Malmea: Proglašen za igrača meča derbija protiv Kopenhagena, navijači ga već obožavaju...
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 2 satajoš 53 povezane