Povezane vesti
Tusk: Srbi sami odlučuju o svojoj sudbini
Politika 25.04.2018
Donald Tusk novinarima se obratio na srpskom, citirao Borislava Pekića. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom, koji je boravio u Beogradu, osim o brojnim ekonomskim projektima razgovarao i o… »
Tusk: I ja sam bio fudbalski navijač, Vučić srodna duša
N1 Info 25.04.2018
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk u Beogradu je razgovarao s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a novinarima se obratio na srpskom jeziku govoreći o Vučiću kao o verovatno najvećem Srbinu i "srodnoj duši". Tusk je na kraju obraćanja… »
Vučić sa Tuskom: Možemo da prihvatimo kompromis, ali ne i ponižavanje Srbije
SEEbiz 25.04.2018
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom, pored brojnih konkretnih projekata, razgovarao i o najvažnijem pitanju za našu zemlju – pitanju Kosova i Metohije. Ističe da možemo da prihvatimo… »
Vučić Tusku: Možemo da prihvatimo kompromis, ne i poniženje
N1 Info 25.04.2018
Pokazao sam Donaldu Tusku Briselski sporazum, Srbija je sve uradila iz Briselskog sporazuma, mi smatramo da je važno da dođemo do kompromisa. Nisam optimista, ali nemamo pravo da odustajemo, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka… »
Vučić: Naš put u EU zavisi od Kosova, sve ostalo je dodatni pritisak
Blic 25.04.2018
Pred nama je veliko putovanje do punopravnog članstva u EU, ali sve zavisi od odnosa prema Kosovu, a sve ostalo služi kao dodatni pritisak, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara na temu gde je danas Srbija na… »
Vesti dana »
Nedović sa bacanja rešio derbi: Zvezda nije dozvolila Partizanu da ih stigne na tabeli
Danas pre 4 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 4 satijoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 7 satijoš 1 povezana