Повезане вести

Туск: Срби сами одлучују о својој судбини

Туск: Срби сами одлучују о својој судбини

Политика 25.04.2018
Доналд Туск новинарима се обратио на српском, цитирао Борислава Пекића. Председник Србије Александар Вучић је рекао да је са председником Европског савета Доналдом Туском, који је боравио у Београду, осим о бројним економским… »
Туск: И ја сам био фудбалски навијач, Вучић сродна душа

Туск: И ја сам био фудбалски навијач, Вучић сродна душа

Н1 Инфо 25.04.2018
Председник Европског савета Доналд Туск у Београду је разговарао с председником Србије Александром Вучићем, а новинарима се обратио на српском језику говорећи о Вучићу као о вероватно највећем Србину и "сродној души". Туск је на… »
Вучић са Туском: Можемо да прихватимо компромис, али не и понижавање Србије

Вучић са Туском: Можемо да прихватимо компромис, али не и понижавање Србије

СЕЕбиз 25.04.2018
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић каже да је са председником Европског савета Доналдом Туском, поред бројних конкретних пројеката, разговарао и о најважнијем питању за нашу земљу – питању Косова и Метохије. Истиче да… »
Вучић Туску: Можемо да прихватимо компромис, не и понижење

Вучић Туску: Можемо да прихватимо компромис, не и понижење

Н1 Инфо 25.04.2018
Показао сам Доналду Туску Бриселски споразум, Србија је све урадила из Бриселског споразума, ми сматрамо да је важно да дођемо до компромиса. Нисам оптимиста, али немамо право да одустајемо, рекао је председник Србије Александар… »
Вучић: Наш пут у ЕУ зависи од Косова, све остало је додатни притисак

Вучић: Наш пут у ЕУ зависи од Косова, све остало је додатни притисак

Блиц 25.04.2018
Пред нама је велико путовање до пуноправног чланства у ЕУ, али све зависи од односа према Косову, а све остало служи као додатни притисак, рекао је данас председник Александар Вучић одговарајући на питања новинара на тему где… »

Вести дана »