Повезане вести

Шокантно признање ивана маринковића: Зерина и ја се знамо од раније, ево како

Шокантно признање ивана маринковића: Зерина и ја се знамо од раније, ево како

Курир 25.04.2018
Током емисије "Упознајте Парове" Иван Маринковић шокирао је све признањем да је и пре ријалитија познавао Зерину Хећо. "Зерина и ја се знамо од раније, јер сам ја био велики фан Николе Лакића", изјавио је он… »
Голе фотографије, избацивање из стана... Сви у шоку! Никада до сада откривени детаљи турбулентне љубави између Зерине и…

Голе фотографије, избацивање из стана... Сви у шоку! Никада до сада откривени детаљи турбулентне љубави између Зерине и…

Курир 25.04.2018
Током емисије "Упознајте Парове" Ненад Маринковић Гастоз посвађао се са Зерином Хећо. Након свађе, пар је све изненадио откривањем детаља односа, за које нико до сада није знао! "Нећемо сад да причамо за голе слике и остало"… »
Мили открио: Ирма је стрпљиво чекала тренутак да нападне!

Мили открио: Ирма је стрпљиво чекала тренутак да нападне!

Курир 25.04.2018
Током емисије "Упознајте Парове" повела се велика полемика око свађе Далиле Драгојевић и Ирме Серјанић. Њих две су се, наиме, посвађале због Дејана, а све то је прокоментарисао и Милутин Радосављевић Мили. "Ирма је само чекала… »
Шест месеци је држао поклон од наиде на кревету: Сви су се питали зашто ју је склонио, а сада је Гастоз објаснио!

Шест месеци је држао поклон од наиде на кревету: Сви су се питали зашто ју је склонио, а сада је Гастоз објаснио!

Курир 25.04.2018
Учесници шесте сезоне најгледанијег ријалитија "Парови", разговарају искрено о многим стварима. Никола Лакић је питао Ненада Маринковића Гастоза да му објасни због чега је синоћ склонио Наидину мајицу са кревета, коју је држао ту… »
(Фото) Мили искрено о Ирми: Она је Далилина бледа копија!

(Фото) Мили искрено о Ирми: Она је Далилина бледа копија!

Курир 25.04.2018
Учесници Парова добили су задатак да кажу искрено мишљење о Ирми Серјанић. Наиме, Ирма је у неколико наврата проглашена најомраженијом учесницом, а ево шта о њој каже Милутин Радосављевић Мили: "Мислим да вуче неку трауму из… »
Искрено о Ирми Серјанић: Ево због чега је најомраженија учесница ријалитија!

Искрено о Ирми Серјанић: Ево због чега је најомраженија учесница ријалитија!

Курир 25.04.2018
Учесници Парова добили су задатак да кажу искрено мишљење о Ирми Серјанић. Наиме, Ирма је у неколико наврата проглашена најомраженијом учесницом, а ево шта о њој каже Дејан Драгојевић: "Она иритира својом појавом и има веома… »
(ВИДЕО) ирма испровоцирала гастоза, а он изгубио живце: Сви учесници су устали када је насрнуо на њу и урадио ово! Одмах је…

(ВИДЕО) ирма испровоцирала гастоза, а он изгубио живце: Сви учесници су устали када је насрнуо на њу и урадио ово! Одмах је…

Курир 25.04.2018
У току емисије у "Паровима" Ненад Маринковић Гастоз направио је још један проблем због бројних казни. Док је водитељка водила програм, он више није могао да издржи провокације Ирме Серјанић, па је кренуо према њој, док су се… »

Вести дана »