Povezane vesti
Kosovo je za mene Srbija
Danas 25.04.2018
Član Bundestaga (AfD), Markus Fronmajer Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od najistaknutijih članova Alternative za Nemačku (AfD). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je poštovalac Srpske pravoslavne crkve. * AFD je… »
Fronmajer poručio Srbima: Kosovo je za mene Srbija!
Pravda 25.04.2018
Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od naijstaknutijih članova Alternative za Nemačku (AzN). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je prijatelj Srba i Srbije, a posebno je veliki poštovalac Srpske pravoslavne crkve. AzN… »
Fronmajer poručio Srbima: Kosovo je za mene Srbija!
Pravda 25.04.2018
Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od naijstaknutijih članova Alternative za Nemačku (AzN). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je prijatelj Srba i Srbije, a posebno je veliki poštovalac Srpske pravoslavne crkve. AzN… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 7 satijoš 48 povezanih
Srbija pobegla od Italije?! Ovako izgleda tabela posle još jednog čudesnog preokreta odbojkaša na Evropskom prvenstvu
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih
Stranka pravde i pomirenja predala RIK-u listu "Usame Zukorlić – Pokret za ujedinjenje"
RTS pre 1 satjoš 43 povezane
"Snabdevanje naftom u Srbiji stabilno, pripreme za grejnu sezonu u toku"
B92 pre 6 satijoš 21 povezana
NUNS osudio nove pretnje uredniku portala Žig i IN Mediji, traži hitnu reakciju nadležnih
Nova pre 6 satijoš 16 povezanih