Povezane vesti
Kosovo je za mene Srbija
Danas 25.04.2018
Član Bundestaga (AfD), Markus Fronmajer Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od najistaknutijih članova Alternative za Nemačku (AfD). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je poštovalac Srpske pravoslavne crkve. * AFD je… »
Fronmajer poručio Srbima: Kosovo je za mene Srbija!
Pravda 25.04.2018
Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od naijstaknutijih članova Alternative za Nemačku (AzN). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je prijatelj Srba i Srbije, a posebno je veliki poštovalac Srpske pravoslavne crkve. AzN… »
Fronmajer poručio Srbima: Kosovo je za mene Srbija!
Pravda 25.04.2018
Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od naijstaknutijih članova Alternative za Nemačku (AzN). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je prijatelj Srba i Srbije, a posebno je veliki poštovalac Srpske pravoslavne crkve. AzN… »
Vesti dana »
NIS podneo zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTV pre 30 minutajoš 20 povezanih
Pao prvi sneg u delovima Srbije, RHMZ izdao upozorenje: Kakvo nas vreme očekuje narednih dana
NIN pre 25 minutajoš 16 povezanih
Bivši selektor Srbije odveo Kurasao na Mondijal, tamo će i čudesni Haiti čiji selektor nikada nije kročio u zemlju
Sportski žurnal pre 15 minutajoš 18 povezanih
VIDEO Dončić i Lebron konačno zajedno „plesali“, dabl-dabl Nurkića nije pomogao Juti
Nova pre 20 minutajoš 14 povezanih