Povezane vesti
Kosovo je za mene Srbija
Danas 25.04.2018
Član Bundestaga (AfD), Markus Fronmajer Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od najistaknutijih članova Alternative za Nemačku (AfD). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je poštovalac Srpske pravoslavne crkve. * AFD je… »
Fronmajer poručio Srbima: Kosovo je za mene Srbija!
Pravda 25.04.2018
Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od naijstaknutijih članova Alternative za Nemačku (AzN). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je prijatelj Srba i Srbije, a posebno je veliki poštovalac Srpske pravoslavne crkve. AzN… »
Fronmajer poručio Srbima: Kosovo je za mene Srbija!
Pravda 25.04.2018
Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od naijstaknutijih članova Alternative za Nemačku (AzN). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je prijatelj Srba i Srbije, a posebno je veliki poštovalac Srpske pravoslavne crkve. AzN… »
Vesti dana »
Iz Akcionarskog fonda svim punoletnima po 6.000 dinara: Vučić najavio promenu zakona
N1 Info pre 2 satajoš 89 povezanih
Prosečna plata za maj u Srbiji 118.398 dinara: Najveća primanja u Starom gradu, najmanja u Bojniku
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 41 povezana
Zelenski objavio snimak napada na Rusiju: Naš odgovor je apsolutno fer; šta je Moskva gađala u Kijevu
RTS pre 56 minutajoš 33 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane