Povezane vesti
Kosovo je za mene Srbija
Danas 25.04.2018
Član Bundestaga (AfD), Markus Fronmajer Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od najistaknutijih članova Alternative za Nemačku (AfD). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je poštovalac Srpske pravoslavne crkve. * AFD je… »
Fronmajer poručio Srbima: Kosovo je za mene Srbija!
Pravda 25.04.2018
Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od naijstaknutijih članova Alternative za Nemačku (AzN). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je prijatelj Srba i Srbije, a posebno je veliki poštovalac Srpske pravoslavne crkve. AzN… »
Fronmajer poručio Srbima: Kosovo je za mene Srbija!
Pravda 25.04.2018
Markus Fronmajer je najmlađi član nemačkog saveznog parlamenta i jedan od naijstaknutijih članova Alternative za Nemačku (AzN). Oženjen je ženom iz Rusije i veliki je prijatelj Srba i Srbije, a posebno je veliki poštovalac Srpske pravoslavne crkve. AzN… »
Vesti dana »
Roditelji ubijenog mladića u Mineapolisu: Snimci sa terena osporili tvrdnje zvaničnika da je agent ICE-a pucao u samoodbrani
Insajder pre 29 minutajoš 30 povezanih
"Miriše mi na favorizovanje!" Džon Mekinro žestoko opleo po Janiku Sineru i skandalu koji se desio na Australijan openu!
Večernje novosti pre 10 minutajoš 27 povezanih
Oko 10.300 letova otkazano danas zbog velike zimske oluje koja je pogodila SAD
Beta pre 55 minutajoš 24 povezane
Političke veze i urušena fasada: Nadzor nad rekonstrukcijom Gimnazije radio brat niškog većnika
Rešetka pre 3 satajoš 13 povezanih
Uhapšene dve osobe u Nišu zbog sumnje za otmicu i pokušaj iznude
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane