Povezane vesti
Arsen Venger: Nisam ja odlučio kada ću objaviti odlazak
Hot sport 25.04.2018
Francuski fudbalski trener Arsen Venger rekao je danas da sam trenutak objavljivanja da odlazi iz Arsenala nije bio njegova odluka. -Tajming stvarno nije bio moja odluka, a o ostalom sam već govorio-, rekao je Venger, preneli su britanski mediji. Venger… »
Venger: Nisam ja odlučio kada ću objaviti vest
Mondo 25.04.2018
Menadžer Arsenala rekao je da nije njegova odluka bila da vest o odlasku s klupe objavi tokom sezone. "Iskreno, ne znam gde ću raditi", rekao je. Legendarni francuski menadžer Arsen Venger rekao je danas, na rednovnoj konferenciji za medije pred prvi meč… »
Venger: Radiću i posle Arsenala
Mozzart sport 25.04.2018
Francuz ne pomišlja na penziju. Odlazeći trener Arsenala Arsen Venger priznao je danas da odluka o prekidu saradnje sa Tobdžijama nije bila samo njegova. Podsetimo, on je prošlog petka obelodanio da napušta funkciju na kraju sezone i to pre isteka… »
Vesti dana »
Studentkinja DUNP: Policijska brutalnost nam nije strana, juče smo pokazali da se Pazarci ničega ne plaše
Novi magazin pre 2 satajoš 42 povezane
POLUVREME NA GRADSKOM STADIONU! Novi Pazar u potrazi za preokretom protiv Javora
Sandžak haber pre 25 minutajoš 30 povezanih
Nebo se otvara nad Srbijom Upravo je izdato upozorenje, ovde se očekuju pljuskovi
Alo pre 35 minutajoš 40 povezanih
Aktivisti PSG pušteni iz pritvora, suđenje zakazano za 24. novembar
Nedeljnik pre 2 satajoš 13 povezanih