Povezane vesti
Ćulibrk: Mi smo propali i niko to ne konstatuje
Radio 021 26.04.2018
Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk kaže da se Skupština Srbije ponekad pretvara u "Zadrugu" i Farmu". "Ovo što se u Skupštini dešava je mnogo gore, pogotovo što je transparentan rad Skupštine jedna od direktnih zamerki koja nam je upućena iz… »
Ćulibrk: Skupština Srbije ponekad se pretvara u 'Zadrugu' i 'Farmu'
Nova ekonomija 26.04.2018
Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk kaže da se Skupština Srbije ponekad pretvara u "Zadrugu" i Farmu". Mi i dalje govorimo da privlačimo najviše investicija u regionu - a od osam zemalja, po zvaničnim podacima i na osnovu 10 ekonomskih parametara… »
Ćulibrk: Ekonomski parametri kažu - najgori smo u regionu
N1 Info 26.04.2018
Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk kaže da se Skupština Srbije ponekad pretvara u "Zadrugu" i Farmu". Mi i dalje govorimo da privlačimo najviše investicija u regionu - a od osam zemalja, po zvaničnim podacima i na osnovu 10 ekonomskih parametara… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona ispred Palate pravde: Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd, sledeća stanica Više javno tužilaštvo
Nova pre 17 minutajoš 36 povezanih
Vens: Fantazija da bi Kijev uz pomoć SAD mogao da pobedi; mediji izračunali: Rusija bi dobila teritoriju veličine Luksemburga
RTS pre 17 minutajoš 66 povezanih
Vučić o NIS-u: Teški pregovori o izlasku Rusa, Amerikanci traže sve detalje ugovora
Serbian News Media pre 7 minutajoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane
Uhapšen bivši predsednik Brazila! Sin organizovao stražu da čuvaju Žaira Bolsonara, a onda je policija upala u kuću! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih