Повезане вести

Шеста школа: Дечак повредио прст метком који није бојев (фото, видео)

Шеста школа: Дечак повредио прст метком који није бојев (фото, видео)

ОК радио 26.04.2018
Ученик петог разреда О.Р. (11) у ОШ “Бранко Радичевић” у Врању, тешко је повредио прсте на десној руци када је пре почетка часа око 7:30 играјући се активирао метак ударајући у шраф на клупи. Иако су се пронеле информације да је… »
Дечак се метком играо у школи, па изгубио прст

Дечак се метком играо у школи, па изгубио прст

ОК радио 26.04.2018
У Основној школи "Бранко Радичевић" у Врању, у четвртак ујутро, око 8 часова тешко је повређен, једанаестогодишњи ученик. Према још увек непотврђеним информацијама, дечак се, наводно, пре почетка часа играо метком, који је у… »
Необична игра у школи дечаку умало однела шаку у Врању: Ударао метком у шраф на клупи, разнео сам себи три прста

Необична игра у школи дечаку умало однела шаку у Врању: Ударао метком у шраф на клупи, разнео сам себи три прста

Телеграф 26.04.2018
Дечаку језбог озбиљности повреда један прст морао бити ампутиран. Једанаестогодишњи ученик Основне школе "Бранко Радичевић" из Врања тешко је повређен јутрос око 8 сати када му је метак који је понео од куће разнео прсте на… »
Ужас у ОШ Бранко Радичевић у Врању: Дечак понео у школу маневарски метак, ударао с њим у клупу па остао без дела прста

Ужас у ОШ Бранко Радичевић у Врању: Дечак понео у школу маневарски метак, ударао с њим у клупу па остао без дела прста

Курир 26.04.2018
ВРАЊЕ - „Најбитније је да је мој син жив и да је добро.То је најмање што је могло да се деси“, започиње причу Маја Ристић, мајка једанаестогодишњака, ученика петог разреда ОШ „Бранко Радичевић“ у Врању. Дечак је у четвртак… »
Донео метак у школу и разнео себи прст

Донео метак у школу и разнео себи прст

Југмедиа 26.04.2018
У Основној школи „Бранко Радичевић“ у Врању, јутрос око 8 часова тешко је повређен једанаестогодишњи ученик када је експлодирао метак којим се играо. “Ученик је био сам у учионици, у кабинету за ликовно. Дошао је први на час… »

Вести дана »