Povezane vesti

Prva reakcija Zagreba posle odluke Beograda: Evo šta kaže hrvatski ministar koji ne sme u Srbiju

Prva reakcija Zagreba posle odluke Beograda: Evo šta kaže hrvatski ministar koji ne sme u Srbiju

Telegraf 26.04.2018
Vlada Srbije odlučila je da do daljeg zabrani potpredsedniku Vlade i ministru odbrane Hrvatske ulazak u Srbiju. Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević izjavio je danas da odluka Vlade Srbije kojom mu je zabranjen ulazak u Srbiju nije opravdana. Ako… »
Hrvatski ministar odbrane: Vulin i ja smo dva sveta različita

Hrvatski ministar odbrane: Vulin i ja smo dva sveta različita

Sputnik 26.04.2018
Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević smatra neopravdanom odluku Vlade Srbije kojom je označen kao nepoželjna osoba, kao i da do daljnjeg nije dobrodošao, jer su, kaže, on i srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin „dva sveta“. Krstičević… »
Vulin odgovorio hrvatskom kolegi: Krstičević je u pravu, mi smo dva različita sveta

Vulin odgovorio hrvatskom kolegi: Krstičević je u pravu, mi smo dva različita sveta

Telegraf 26.04.2018
Ja pripadam svetu antifašizma, ja sam antifašista - rekao je Vulin novinarima u Skupštini Srbije. Ministar odbrane Aleksandar Vulin kratko je danas odgovorio hrvatskom kolegi Damiru Krstičeviću da je potpuno u pravu kad kaže da su njih dvojica "dva… »
Krstičević: Odluka Srbije neopravdana, Vulin i ja smo dva sveta

Krstičević: Odluka Srbije neopravdana, Vulin i ja smo dva sveta

RTS 26.04.2018
Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević smatra neopravdanom odluku Vlade Srbije prema kojoj nije dobrodošao u Srbiju do daljeg, jer su, kaže, on i srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin "dva različita sveta". Damir Krstičević tvrdi da "nikada… »
Hrvatski ministar: Vulin i ja, dva sveta...

Hrvatski ministar: Vulin i ja, dva sveta...

Mondo 26.04.2018
Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević smatra neopravdanom odlukom Vlade Srbije, kojom je označen kao nepoželjna osoba i da do daljnjeg nije dobrodošao, jer su, kaže, on i srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin "dva sveta". Foto: FOTO HINA/… »
Sramna reakcija hrvatskog ministra: Odluka Beograda je neopravdana, Vulin i ja smo dva različita sveta

Sramna reakcija hrvatskog ministra: Odluka Beograda je neopravdana, Vulin i ja smo dva različita sveta

Srbija danas 26.04.2018
Nema obraza. Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević izjavio je danas da odluka Vlade Srbije kojom mu je zabranjen ulazak u Srbiju nije opravdana. Vlada Srbije odlučila je da do daljeg zabrani potpredsedniku Vlade i ministru odbrane Hrvatske ulazak… »
Ako Hrvatska povuče ambasadora iz Beograda, Srbija ima spreman odgovor

Ako Hrvatska povuče ambasadora iz Beograda, Srbija ima spreman odgovor

Telegraf 26.04.2018
Mi bismo u tom slučaju bili prinuđeni da reagujemo recipročno, kaže Dačić. Ukoliko Hrvatska povuče svog ambasadora iz Beograda, Srbija će ponovo preduzeti recipročne mere i odmah povući na konsultacije svog ambasadora iz Zagreba, poručio je… »
Dačić otkrio koji će biti potez Srbije ako Hrvatska povuče ambasadora iz Beograda

Dačić otkrio koji će biti potez Srbije ako Hrvatska povuče ambasadora iz Beograda

Srbija danas 26.04.2018
Diplomatski rat. Ukoliko Hrvatska povuče svog ambasadora iz Beograda, Srbija će odmah povući na konsultacije svog ambasadora iz Zagreba, izjavio je Ivica Dačić, šef srpske diplomatije. Naime, zbog odluke Vlade Srbije da proglasi za nepoželjnu osobu… »
Diplomatski rat: Zagreb sprema sledeći potez, stiže odgovor Beograda

Diplomatski rat: Zagreb sprema sledeći potez, stiže odgovor Beograda

Srbija danas 26.04.2018
Situacija se zahuktava. Ukoliko Hrvatska povuče svog ambasadora iz Beograda, Srbija će odmah reagovati i povući na konsultacije svog ambasadora iz Zagreba, potvrđeno je Sputnjiku u državnom vrhu Srbije. Naime, zbog odluke Vlade Srbije da proglasi… »
Kriza se nastavlja: Hrvati spremaju odgovor na srpske kontramere?

Kriza se nastavlja: Hrvati spremaju odgovor na srpske kontramere?

Telegraf 26.04.2018
Kako spekulišu hrvatski mediji, pošto je Beograd najavio da će uslediti "recipročne mere" zbog zabrane ulaska ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina u Hrvatsku, službeni Zagreb moraće da napravi novi diplomatski korak. Ako Srbija proglasi… »

Vesti dana »

SP u dvorani - Sjajna Angelina na korak od medalje!

SP u dvorani - Sjajna Angelina na korak od medalje!

Sportske.net pre 28 minutajoš 10 povezanih
Dan žalosti u Novom Sadu

Dan žalosti u Novom Sadu

Al Jazeera pre 40 minutajoš 6 povezanih