Povezane vesti

Šešelj priznao da je vređao Mariniku Tepić, ali odbio da ponovi šta je rekao: Ona je prva počela!

Šešelj priznao da je vređao Mariniku Tepić, ali odbio da ponovi šta je rekao: Ona je prva počela!

Telegraf 26.04.2018
On je odbio da ponovi šta je rekao Mariniki Tepić, jer se nalazi u društvu dama, ali je rekao da je tu komunikaciju snimao poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić i pozvao ga da objavi taj snimak. Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav… »
Tepić: Šešelj samo eksponent onog ko je vlasnik ove države

Tepić: Šešelj samo eksponent onog ko je vlasnik ove države

N1 Info 26.04.2018
Poslanica Nove stranke Marinika Tepić izjavila je za N1 da reakcija poslanika Srpske radikalne stranke (SRS), koji su je vređali nakon njenog pitanja republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac da li će pokrenuti inicijativu za ukidanje SRS, nije… »
VIDEO: Šešelj vređa i psuje poslanike, Arsić "ništa nije čuo"

VIDEO: Šešelj vređa i psuje poslanike, Arsić "ništa nije čuo"

Radio 021 26.04.2018
Lider SRS Vojislav Šešelj psovao je iz svoje poslaničke klupe nekoliko poslanika u Skupštini Srbije, a najprostačkije uvrede uputio je Mariniki Tepić. Poslanica Nove stranke Marinika Tepić danas je uputila pitanje republičkom tužiocu Zagorki… »
Haos u Skupštini zabeležen telefonom na licu mesta: Šešelj urnisao Mariniku Tepić tokom njenog govora! (video)

Haos u Skupštini zabeležen telefonom na licu mesta: Šešelj urnisao Mariniku Tepić tokom njenog govora! (video)

Pravda 26.04.2018
Lider SRS Vojislav Šešelj psovao je iz svoje poslaničke klupe nekoliko poslanika u Skupštini Srbije, a najgore uvrede izrekao je na račun Marinike Tepić. Poslanica Tepić je tokom rasprave upitala javnu tužiteljku Zagorku Dolovac da li će… »
Šešelj: Zahtev za zabranu Srpske radikalne stranke je glupost!

Šešelj: Zahtev za zabranu Srpske radikalne stranke je glupost!

Pravda 26.04.2018
Lider Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj ocenio je danas da je zahtev poslanice Nove stranke Marinike Tepić za zabranu Srpske radikalne stranke glupost i potvrdio da joj je izrekao uvrede, ali samo kao odgovor na njeno vređanje. „Glupost je… »
Ušla na Radulovićevoj listi, sada je kod demokrata, kaže da će biti samostalna: Čudan politički put nove poslanice

Ušla na Radulovićevoj listi, sada je kod demokrata, kaže da će biti samostalna: Čudan politički put nove poslanice

Telegraf 26.04.2018
Kostić je rekla da je "zaboravila" da je na izbornoj listi i da se "iznenadila" kada su je pozvali da dođe, jer je dobila mandat. Zakletvu u Narodnoj skupštini danas je položila nova poslanica Nada Kostić, koja je bila na listi Dosta je bilo… »
Šešelj pomerio granice prostakluka u Skupštini: Je..ću vam majku ustašku... Dok mi budeš pušila... (video)

Šešelj pomerio granice prostakluka u Skupštini: Je..ću vam majku ustašku... Dok mi budeš pušila... (video)

Telegraf 26.04.2018
Šešelj je danas tokom sednice poslanicima Mariniki Tepić i Radoslavu Milojičiću Keni uputio uvrede i sočne psovke. Lider SRS Vojislav Šešelj nastavlja da vređa poslanice u Skupštini Srbije, a na udaru se ovog puta našla Marinika Tepić iz Nove… »
Šešelj: Zahtev za zabranu SRS je glupost, vredjao sam Mariniku Tepić ali manje nego ona mene

Šešelj: Zahtev za zabranu SRS je glupost, vredjao sam Mariniku Tepić ali manje nego ona mene

Beta video 26.04.2018
BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ocenio je danas da je zahtev poslanice Nove stranke Marinike Tepić za zabranu SRS glupost i potvrdio da joj je izrekao uvrede ali samo kao odgovor na njeno vredjanje. ``Glupost je to što… »
Tepić pita kada će biti ukinuta SRS, radikali odgovaraju uvredama

Tepić pita kada će biti ukinuta SRS, radikali odgovaraju uvredama

Telegraf 26.04.2018
Poslanica Nove stranke je pitanje postavila na početku rada Skupštine Srbije. Poslanica Nove stranke Marinika Tepić upitala je danas republičku javnu tužiteljku Zagorku Dolovac da li će pokrenuti inicijativu za ukidanje Srpske radikalne stranke… »

Vesti dana »