Povezane vesti

Gagi Đogani objavio sliku sa Slobinim roditeljima, evo kako je prokomentarisao ovaj susret! (foto)

Gagi Đogani objavio sliku sa Slobinim roditeljima, evo kako je prokomentarisao ovaj susret! (foto)

Telegraf 26.04.2018
Gagi je fotografiju sa Draginjom i Duškom objavio na Fejsbuku. Luna i Sloba izgladili su odnos nakon brojnih svađa proteklih dana, a čini se da su se tokom poslednjih meseci i njihovi roditelji prilično zbližili. Lunin otac, Gagi Đogani, objavio je… »
Nadežda posle Mikija i Čolaka još jednom zadrugaru obećala seks, dogovorili se i oko datuma! (video)

Nadežda posle Mikija i Čolaka još jednom zadrugaru obećala seks, dogovorili se i oko datuma! (video)

Telegraf 26.04.2018
- Sve sam već probala, u izlog ne mogu, sramota me, ovamo imaju kamere, tako da ne vredi, ostaje mi samo šator, zato je prvi maj - objasnila je Nadežda. Nakon što je bila intimna sa Banetom Čolakom, Nadežda Biljić imala je intimne akcije i sa… »
Miki molio Nadeždu da požuri na seks, a na metar od njih dvoje zadrugara su sve vreme slušali akciju! (VIDEO)

Miki molio Nadeždu da požuri na seks, a na metar od njih dvoje zadrugara su sve vreme slušali akciju! (VIDEO)

Telegraf 26.04.2018
Nakon akcije Miki i Nadežda su ćaskali sa ostalim zadrugarima, praveći se da se ništa nije desilo, ali neki su ipak posumnjali. Nadežda Biljić i Miki Đuričić ponovo su prošle noći imali akciju u izlogu koji se nalazi u dvorištu. Njih dvoje su… »
Tata, ne zameri mi što sam... Posle svađe sa Slobom, Luna napisala emotivno pismo Gagiju (video)

Tata, ne zameri mi što sam... Posle svađe sa Slobom, Luna napisala emotivno pismo Gagiju (video)

Telegraf 26.04.2018
Đoganijeva se raspisala nakon što je imala raspravu sa svojim dečkom. Luna i Sloba posvađali su žestoko, a posle rasprave svako je krenuo na svoju stranu. Đoganijeva je imala izliv emocija, pa je u Rajskom vrtu napisala pismo svom tati Gagiju… »

Vesti dana »