Повезане вести

Гаги Ђогани објавио слику са Слобиним родитељима, ево како је прокоментарисао овај сусрет! (фото)

Гаги Ђогани објавио слику са Слобиним родитељима, ево како је прокоментарисао овај сусрет! (фото)

Телеграф 26.04.2018
Гаги је фотографију са Драгињом и Душком објавио на Фејсбуку. Луна и Слоба изгладили су однос након бројних свађа протеклих дана, а чини се да су се током последњих месеци и њихови родитељи прилично зближили. Лунин отац, Гаги… »
Надежда после Микија и Чолака још једном задругару обећала секс, договорили се и око датума! (видео)

Надежда после Микија и Чолака још једном задругару обећала секс, договорили се и око датума! (видео)

Телеграф 26.04.2018
- Све сам већ пробала, у излог не могу, срамота ме, овамо имају камере, тако да не вреди, остаје ми само шатор, зато је први мај - објаснила је Надежда. Након што је била интимна са Банетом Чолаком, Надежда Биљић имала је… »
Мики молио Надежду да пожури на секс, а на метар од њих двоје задругара су све време слушали акцију! (ВИДЕО)

Мики молио Надежду да пожури на секс, а на метар од њих двоје задругара су све време слушали акцију! (ВИДЕО)

Телеграф 26.04.2018
Након акције Мики и Надежда су ћаскали са осталим задругарима, правећи се да се ништа није десило, али неки су ипак посумњали. Надежда Биљић и Мики Ђуричић поново су прошле ноћи имали акцију у излогу који се налази у дворишту… »
Тата, не замери ми што сам... После свађе са Слобом, Луна написала емотивно писмо Гагију (видео)

Тата, не замери ми што сам... После свађе са Слобом, Луна написала емотивно писмо Гагију (видео)

Телеграф 26.04.2018
Ђоганијева се расписала након што је имала расправу са својим дечком. Луна и Слоба посвађали су жестоко, а после расправе свако је кренуо на своју страну. Ђоганијева је имала излив емоција, па је у Рајском врту написала писмо… »

Вести дана »