Повезане вести
Гаги Ђогани објавио слику са Слобиним родитељима, ево како је прокоментарисао овај сусрет! (фото)
Телеграф 26.04.2018
Гаги је фотографију са Драгињом и Душком објавио на Фејсбуку. Луна и Слоба изгладили су однос након бројних свађа протеклих дана, а чини се да су се током последњих месеци и њихови родитељи прилично зближили. Лунин отац, Гаги… »
Надежда после Микија и Чолака још једном задругару обећала секс, договорили се и око датума! (видео)
Телеграф 26.04.2018
- Све сам већ пробала, у излог не могу, срамота ме, овамо имају камере, тако да не вреди, остаје ми само шатор, зато је први мај - објаснила је Надежда. Након што је била интимна са Банетом Чолаком, Надежда Биљић имала је… »
Мики молио Надежду да пожури на секс, а на метар од њих двоје задругара су све време слушали акцију! (ВИДЕО)
Телеграф 26.04.2018
Након акције Мики и Надежда су ћаскали са осталим задругарима, правећи се да се ништа није десило, али неки су ипак посумњали. Надежда Биљић и Мики Ђуричић поново су прошле ноћи имали акцију у излогу који се налази у дворишту… »
Тата, не замери ми што сам... После свађе са Слобом, Луна написала емотивно писмо Гагију (видео)
Телеграф 26.04.2018
Ђоганијева се расписала након што је имала расправу са својим дечком. Луна и Слоба посвађали су жестоко, а после расправе свако је кренуо на своју страну. Ђоганијева је имала излив емоција, па је у Рајском врту написала писмо… »
Вести дана »

Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану
Сербиан Невс Медиа пре 59 минутајош 11 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Украјински дронови гађали руске нафтне циљеве, Москва узвраћа и објављује напредак на фронту
Еуроневс пре 45 минутајош 8 повезаних