Povezane vesti

Tresla se tuš kabina: Gastos i Anamarija opet imali seks (VIDEO)

Tresla se tuš kabina: Gastos i Anamarija opet imali seks (VIDEO)

Vesti online 26.04.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gastoz i Anamarija Džambazov, imali su sinoć seks. Nenad i Anamarija su se tokom žurke prvo ljubili, a onda otišli u toalet gde su imali žešću akciju. Njih dvoje su duži vremenski period imali… »
Jedini stao u gastozovu odbranu: Mladen Vuletić se posvađao sa svima za stolom! Brutalno odgovorio Dalili!

Jedini stao u gastozovu odbranu: Mladen Vuletić se posvađao sa svima za stolom! Brutalno odgovorio Dalili!

Kurir 26.04.2018
Učesnici Parova i ovog četvrtka na programu imaju "Jutarnju kaficu". Tokom emisije, došlo je do svađe Dalile Dragojević i Nenada Marinkovića Gastoza zbog njegovog seksa sa Anamarijom Džambazov. Dalila je rekla da je Nenad razočarao i da je bila šokirana… »
Dalila šokirala sve: Da sam ja uradila ovo što je Gastoz, svi bi osuli paljbu po meni!

Dalila šokirala sve: Da sam ja uradila ovo što je Gastoz, svi bi osuli paljbu po meni!

Kurir 26.04.2018
Učesnici Parova i ovog četvrtka na programu imaju emisiju "Jutarnja kafica". Tokom emisije, Dalila Dragojević se uključila iz tajne sobe, i otkrila šta misli o Nenadu Marinkoviću Gatozu i Anamariji Džambazov. "Da sam ja uradila ovo što je Gastoz, svi bi… »
Nakon žestokog seksa sa Anamarijom: Gastoz iznerviran reakcijom takmičara! Ne pominjite mi Naidu!

Nakon žestokog seksa sa Anamarijom: Gastoz iznerviran reakcijom takmičara! Ne pominjite mi Naidu!

Kurir 26.04.2018
Učesnik Parova Nenad Marinković Gastoz, imao je sinoć seks sa Anamarijom Džambazov. On je nakon žestoke akcije, iznerviran reakcijom pojedinih takmičara, rekao šta misli o tome. "Šta je problem što dvoje ljudi imaju odnose?", upitao je Gastoz. Kada je… »

Vesti dana »