Повезане вести
Србија увела забране Хрватској: Мером на мјеру
Слободна Европа 26.04.2018
Влада Србије одлучила је да хрватски министар обране Дамир Крстичевић до даљњег није добродошао у Србију. Таква одлука донијета је као одговор на ноту хрватског Министарства спољних и еуропских послова о забрани уласка… »
Китаровић одбила да коментарише одлуку Србије о Крстичевићу
Дневник 26.04.2018
СКОПЉЕ: Хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић данас је одбила да коментарише одлуку Владе Србије о проглашавању хрватског министра одбране Дамира Крстичевића непожељном особом, пренела је Хина. Китаровић, која је у… »
Вулин: Крстичевић и ја смо два света - ја сам антифашиста
Блиц 26.04.2018
Министар одбране Александар Вулин одговорио је вечерас хрватском колеги Дамиру Крстичевићу да је потпуно у праву кад каже да су њих двојица "два различита света", јер, како је додао, он (Вулин) припада свету антифашиста. - Морам… »
Вулин: Крстичевић је у праву, ми смо два различита света
Н1 Инфо 26.04.2018
Српски министар обране Александар Вулин прокоментарисао је реакцију хрватског министра обране Дамира Крстичевића на одлуку Србије да му забрани улазак у Србију. Кристичевић је претходно рекао да су он и Вулин два различита света… »
Вулин хрватском колеги: Јесмо два света - ја сам антифашиста
Нови магазин 26.04.2018
Министар одбране Александар Вулин реаговао је данас на изјаву хрватског министра одбране "да су они два различита света", наводећи да то јесте тачно, јер је он (Вулин) антифашиста. Министар одбране Хрватске Дамир Крстичевић… »
Вулин: Крстичевић у праву,ми смо два света,ја сам антифашиста!
Правда 26.04.2018
Министар одбране Александар Вулин кратко је данас одговорио хрватском колеги Дамиру Крстичевићу да је потпуно у праву кад каже да су њих двојица "два различита света", јер, додао је, он (Вулин) припада свету антифашиста… »
Вулин спустио хрватског министра: Крстичевић у праву, ми смо два света, ја сам антифашиста
Србија данас 26.04.2018
Дамир Крстичевић до даљег није добродошао у Србију. Министар одбране Александар Вулин кратко је данас одговорио хрватском колеги Дамиру Крстичевићу да је потпуно у праву кад каже да су њих двојица "два различита света", јер… »
Хрватски министар одбране: Одлука Србије није оправдана
Блиц 26.04.2018
Министар одбране Хрватске Дамир Крстичевић сматра неоправданом одлуком Владе Србије, којом је означен као непожељна особа и да до даљњег није добродошао, јер су, каже, он и српски министар одбране Александар Вулин "да света"… »
Крстичевић проглашен непожељним у Србији
СЕЕбиз 26.04.2018
ЗАГРЕБ - Влада Србије одлучила је данас да хрватски министар одбране Дамир Крстичевић до даљњега није добродошао у Србију, јављају српски медији. Тиме су потврђена ранија нагађања српских медија. Влада је такву одлуку… »
Крстичевић: Неоправдана одлука Владе Србије да ми забрани улазак
Данас 26.04.2018
Влада Србије на данашњој је седници одлучила да министар обране Хрватске Дамир Крстичевић није добродошао у Србију. Коментаришући ту одлуку, он је за Н1 рекао да је то неоправдано. „Министар Вулин и ја два смо различита света… »
Министру одбране Хрватске забрањен улазак у Србију
Радио 021 26.04.2018
Влада Србије одлучила је данас да до даљег забрани потпредседнику Владе и министру одбране Хрватске Дамиру Крстичевићу улазак у Србију. Мере реципроцитета Влада Србије донела је као одговор на ноту Министарства спољних и… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 32 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане