Povezane vesti
Milica Nikolić treća u Evropi
Politika 26.04.2018
Osvajanjem bronzane medalje u veoma jakoj konkurenciji, takmičarka Crvene zvezde, pokazala da izrasta u veliku šampionku. – Najveći uspeh za naš ženski džudo od 2001. godine kada je Mara Kovačević u Parizu osvojila poslednju medalju. Srbija je u Tel… »
Milica obradovala Srbiju: Nikolićeva osvojila bronzu na SP
Večernje novosti 26.04.2018
Presrećna sam, postigla sam vrhunski rezultat koji je došao u trenutku kada sam se možda najmanje nadala - rekla je srpska džudistkinja. MILICA Nikolić je ponovo obradovala srpsku sportsku javnost. Na Evropskom seniorskom prvenstvu u Tel Avivu, prvog… »
Evropska bronza Milici Nikolić!
Mozzart sport 26.04.2018
Srpska džudistkinja na pobedničkom postolju u Tel Avivu. Srpski džudo je poslednjih godina izrodio nekoliko vrhunskih boraca, a svakako jedna od njih je i Milica Nikolić. Naša džudistkinja je danas još jednom dokazala da pripada samom svetskom vrhu… »
Vesti dana »
Cena nafte opet skače, šta će biti na zimu? Profesor Lukić: Izostanak sporazuma SAD i Irana povećava neizvesnost
Kurir pre 26 minutajoš 46 povezanih
Požar na Stolovima pod kontrolom – uspostavljena poslednja linija odbrane od pet kilometara, stabilno na Deliblatskoj peščari
RTS pre 45 minutajoš 21 povezana
Zelenski zapretio, Moskva uzvratila: Na sve pretnje terorista — postoje odgovori
Večernje novosti pre 45 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za septembar: Padavine ispod proseka za ovo doba godine
Zoom UE pre 15 minutajoš 22 povezane
Pobegao iz zatvora, pa pucao na Surčinca?! Otkriveno zbog čega je robijao osumnjičeni za ubistvo Novice Eleka
Blic pre 41 minutajoš 21 povezana