Povezane vesti
Miki došao kod Kije nakon što se vratila iz hitne, a ono što joj je izgovorio dobro će upamtiti! (video)
Press 26.04.2018
- Proputovala si svet, nagledala se svega! Čuo sam ja šta je Zorica rekla, one su sve ljubomorne na tebe! - rekao je Miki. Kija Kockar pala je u nesvest prošle noći, nakon što je doživela nervni slom posle paklene svađe sa Slobom Radanovićem. Po Kiju je… »
Kiju izneli iz Zadruge, Luna plakala Zorici Marković, pa se brutalno posvađala sa Slobom! (video)
Press 26.04.2018
Nakon što je izgubila svest i nakon što je povraćala u Pabu, Kiju Kockar izneli su iz Zadruge kako bi joj ukazali lekarsku pomoć! Ubrzo je obezbeđenje Kiju iznelo iz Zadruge, Zorica je otišla u kuću, a Sloba je odmah došao kod Lune. Sloba je pitao Lunu… »
Njoj se srce raspada, a on je šutira kao psa! Kijina majka očajna, misli da njena ćerka posle svega još uvek voli Slobu!
Press 26.04.2018
- Ona je i meni rekla da ako je ostao sa njom bez ljubavi, ostao je samo iz koristi, zato što je on muška sponzoruša - kaže Nadica. Kristina Kija Kockar prošle noći je imala žestoku svađu sa svojim još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem. Nakon… »
Vesti dana »

Smena sunca i oblaka – mogući kratkotrajni pljuskovi na jugu, temperatura do 31 stepen
RTS pre 2 satajoš 12 povezanih

Prosvetni sindikat traži da se Ustavni sud hitno izjasni o Posebnom kolektivnom ugovoru
Insajder pre 13 minutajoš 2 povezane