Povezane vesti
Matora bacila košulju, skinula se pred svima u minijaturni bikini, pa spopala Sanju u bazenu! (video)
Telegraf 26.04.2018
Nakon što su to odavno učinile ostale zadrugarke, i Matora je pokazala svoje obline. Zadrugari su i današnji dan iskoristili za sunčanje i kupanje u bazenu, a nakon što su učesnice Zadruge pokazale svoje seksi obline u minijaturnim kupaćim kostimima… »
On je mutav, kvaran i glup! Nisam zaslužila da mi glumi frajera! Kija oplela po Slobi, pa tražila da priča sa svojim…
Telegraf 26.04.2018
- Ja nisam zaslužila da mi tu neki Slobodan glumi frajera. Samo mi je to što je on moj muž, ja sam ga birala - rekla je Kija kada je razgovarala sa Drvetom mudrosti. Kristina Kija Kockar je nakon dramatičnih dana, svađa, obračuna sa Slobom i ukazane… »
Vesti dana »
Od danas kreće smrzavanje Osetno hladnije vreme, temperatura se spušta na 5 stepeni
Alo pre 35 minutajoš 4 povezane
"Ahmići su zli, hrane se zlobom": Neriova verenica ušla u Elitu, odmah raskrinkala Situ i iznela šok detalje
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih
"Dva lica privedena": Oglasio se MUP nakon incidenta u Novom Sadu ispred Banovine: "Gađali i vređali službena lica"
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Jokić promašio šut za produžetak uz novi tripl-dabl - Čikago i Vučević iznenadili Nagetse
RTS pre 6 minutajoš 6 povezanih