Povezane vesti
Matora bacila košulju, skinula se pred svima u minijaturni bikini, pa spopala Sanju u bazenu! (video)
Telegraf 26.04.2018
Nakon što su to odavno učinile ostale zadrugarke, i Matora je pokazala svoje obline. Zadrugari su i današnji dan iskoristili za sunčanje i kupanje u bazenu, a nakon što su učesnice Zadruge pokazale svoje seksi obline u minijaturnim kupaćim… »
On je mutav, kvaran i glup! Nisam zaslužila da mi glumi frajera! Kija oplela po Slobi, pa tražila da priča sa svojim…
Telegraf 26.04.2018
- Ja nisam zaslužila da mi tu neki Slobodan glumi frajera. Samo mi je to što je on moj muž, ja sam ga birala - rekla je Kija kada je razgovarala sa Drvetom mudrosti. Kristina Kija Kockar je nakon dramatičnih dana, svađa, obračuna sa Slobom i ukazane… »
Vesti dana »

(Video) Snimljen trenutak nestanka dunje Marković: Devojčica išetala iz dvorišta, pala, pa nastavila u nepoznatom pravcu: Za 60 sekundi joj se izgubio svaki trag!
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Papa Franja danas imao dve repiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana