Povezane vesti
Matora bacila košulju, skinula se pred svima u minijaturni bikini, pa spopala Sanju u bazenu! (video)
Telegraf 26.04.2018
Nakon što su to odavno učinile ostale zadrugarke, i Matora je pokazala svoje obline. Zadrugari su i današnji dan iskoristili za sunčanje i kupanje u bazenu, a nakon što su učesnice Zadruge pokazale svoje seksi obline u minijaturnim kupaćim kostimima… »
On je mutav, kvaran i glup! Nisam zaslužila da mi glumi frajera! Kija oplela po Slobi, pa tražila da priča sa svojim…
Telegraf 26.04.2018
- Ja nisam zaslužila da mi tu neki Slobodan glumi frajera. Samo mi je to što je on moj muž, ja sam ga birala - rekla je Kija kada je razgovarala sa Drvetom mudrosti. Kristina Kija Kockar je nakon dramatičnih dana, svađa, obračuna sa Slobom i ukazane… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti se vratili u zgradu Univerziteta u Novom Pazaru: Stiže podrška iz gradova širom Srbije, beogradski zborovi organizuju protest
Nova pre 22 minutajoš 80 povezanih

Haos u Kraljevu: Članovi SNS gađaju građane jajima, policija čuva naprednjačke prostorije
Nova pre 22 minutajoš 13 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 5 satijoš 48 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova" Đorđe David raskrinkao Viki Miljković i Bosanca, u Stojkovića razočaran: On se ni sa kim nije pozdravio!
Kurir pre 22 minutajoš 20 povezanih

Folksvagen povukao modele "golf" i "golf variant" sa tržišta Srbije
Insajder pre 47 minutajoš 22 povezane