Повезане вести
(Видео) Сломљено срце: Кија скроз полудела, овако се свети луни! Шта ће рећи Слоба кад је види?!
Курир 27.04.2018
Претходна ноћ у Задрузи протекла је веома бурно, пре свега због тога што је Кија Коцкар након свега ипак пред свима признала да и даље воли свог супруга Слобу Радановића. Певачева девојка Луна Ђогани је све ово јако тешко… »
Кија и Слоба о свом браку: Слободане имали смо секс седам пута дневно (видео)
Вечерње новости 27.04.2018
Кија Коцкар, Слоба Радановић и Луна Ђогани нашли су се поново у центру пажње после Кристине изјаве да и даље гаји осећања према Радановићу. Кија Коцкар, Слоба Радановић и Луна Ђогани нашли су се поново у центру пажње после… »
КИЈА НИКАД ИСКРЕНИЈА! Отворено причала колико пута је имала секс са Слобом, признала да га и даље воли… (ВИДЕО)
Свет & Скандал 27.04.2018
Однос који су имали још увек законити супружници Слоба Радановић и Кристина Коцкар био је ребус за све укућане, као и за верне гледаоце телевизије Пинк, а онда су се након видео – клипа у којем се јасно могао чути разговор између… »
Луна Ђогани очајна, повраћала од страха да ће се Слоба помирити са Кијом и све признала
Блиц 27.04.2018
Луна Ђогани иза себе је имала тешку ноћ а након што је Кија јавно признала да и даље воли Слоби, по Радановићевој реакцији блогерка се уплашила да ће се актуелни супружници помирити. Наиме, Кристина Кија Коцкар је у току ноћи… »
(Видео) Луни позлило, губила дах, гушила се у сузама због кијиног признања: Слоба је мој! Не могу да живим без њега
Курир 27.04.2018
Кристина Кија Коцкар је у току ноћи, када су сви задругари имали прилике да виде и чују разговор који је обављала са Луном Ђогани, открила нешто што је цела Србија жарко желела да чује, а сви такмичари остали су шокирани после… »
Кија признала да још воли Слобу, Луна уплашена због његове реакције! (видео)
Вечерње новости 27.04.2018
Ја сам се и те како разочарала у њега, то ми је и требало да могу да се отргнем мало. Рекла сам да ми није свеједно, али, ето, волим га - признала је Кија. Убедљиво најемотивније вече за све задругаре било је због целокупне… »
(Видео) Шок признање кије Коцкар: Волим га и имам право да волим свог мужа! Слоба занемео, Луна очајна!
Курир 27.04.2018
Кристина Коцкар шокирала је све укућане када је признала да још воли свог законитог супруга Слобу Радановића. "Разговор сам са стручним лицем, ја то нисам никада никоме признала. Нисам могла да признам ни себи, ја сам причала са… »
Вести дана »
Вучић поручио да ће убудуће говорити у стилу „цвеће цвета“, али неће да се прави луд
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 30 повезаних
Ђоковић сазнао ривала у борби за финале: Сарађује са Србином и већ је намучио Новака
Нова пре 6 минутајош 45 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије затражили хитан пријем код министра просвете
Мој Нови Сад пре 3 сатајош 35 повезаних