Povezane vesti
Luna doživela nervni slom nakon što je Kija priznala da voli Slobu, spomenula i Anabelu! (video)
Telegraf 27.04.2018
- Samo nerviram ovu ženu napolju, što ima nervne slomove zbog mene, znam, saznala sam sve... - rekla je Luna kroz suze. Prošle noći nastao je opšti haos u Zadruzi kada je Kija Kockar priznala da još uvek voli svog muža Slobu Radanovića. Ovo njeno… »
Da, volim te! Kija pred svima priznala da voli Slobu, on od šoka nije mogao reč da kaže, Luna prebledela! (video)
Telegraf 27.04.2018
Nakon što je dva dana bila u vrlo lošem stanju zbog kog je završila u bolnici i na razgovoru kod psihijatra, Kija je odlučila da kaže šta oseća. Kristina Kija Kockar je pred svim zarugarima konačno priznala da voli svog još uvek zakonitog supruga Slobu… »
Andrija se oglasio nakon Kijinog priznanja da još uvek voli Slobu
Telegraf 27.04.2018
Andrija Lazović dao je zanimljiv odgovor. Kristina Kija Kockar otvorila je dušu i priznala da ipak voli svog supruga Slobu Radanovića, iako je on uveliko u romansi sa Lunom Đogani. - Ja sam se i te kako razočarala u njega, to mi je i trebalo da mogu da… »
Pomenula i Slobu: Kija otkrila koja je jedina stvar koju ne deli! (video)
Telegraf 27.04.2018
Kija Kockar je bila više nego jasna. Kija, Mina, Ana i Dragica pričale su danas u pabu i konstatovale su da je ljudski pozajmljivati hranu. Podsetimo, Veliki šef je nakon današnje igre nagradio pobedničku ekipu pljeskavicama, a većina njih je to i… »
Nakon što je Slobi priznala da ga voli, Kija je uradila još jednu stvar koja ima veze sa Radanovićem (video)
Telegraf 27.04.2018
- Prsla si, majke mi - prokomentarisala je Mina Kijin potez. Kija Kockar je bila je sinoć u centru pažnju kada je pred svim zadrugarima izjavila da i dalje voli svog muža Slobu Radanovića. Budući da je Kristina dobila tajni zadatak da bude nasmejana i… »
Kija i Sloba potegli priču o seksu, ona poludela pa otkrila koliko puta na dan su ga imali! (VIDEO)
Telegraf 27.04.2018
Kristina je rešila da otkrije kakva je njihova veza bila na početku i sa onim što je ispričala, iznenadila je mnoge. Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani našli su se ponovo u centru pažnje posle Kristine izjave da i dalje gaji osećanja prema… »
Sloba pitao Kiju na koji način ga voli, a ovakvom njenom odgovoru niko se ni u snovima nije nadao! (video)
Telegraf 27.04.2018
Kija je posle osam ustala i rekla šta oseća prema svom mužu. Kija Kockar nakon 8 meseci prethodne noći ustala je i pred svim zadrugarima i celom nacijom rekla da voli svog muža Slobodana Radanovića, i da je to rekla kako bi ona mogla mirno da spava, a da… »
Vesti dana »

Studenti i građani u Beogradu i Novom Sadu obeležavaju godišnjicu Oluje
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih

Vladimir Đukanović je ovog puta u pravu: Sastavili smo Vučićev „zatvorski kabinet“ od 11 ministara koji bi mogli da završe iza rešetaka
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 11 satijoš 27 povezanih