Povezane vesti

Luna doživela nervni slom nakon što je Kija priznala da voli Slobu, spomenula i Anabelu! (video)

Luna doživela nervni slom nakon što je Kija priznala da voli Slobu, spomenula i Anabelu! (video)

Telegraf 27.04.2018
- Samo nerviram ovu ženu napolju, što ima nervne slomove zbog mene, znam, saznala sam sve... - rekla je Luna kroz suze. Prošle noći nastao je opšti haos u Zadruzi kada je Kija Kockar priznala da još uvek voli svog muža Slobu Radanovića. Ovo njeno… »
Da, volim te! Kija pred svima priznala da voli Slobu, on od šoka nije mogao reč da kaže, Luna prebledela! (video)

Da, volim te! Kija pred svima priznala da voli Slobu, on od šoka nije mogao reč da kaže, Luna prebledela! (video)

Telegraf 27.04.2018
Nakon što je dva dana bila u vrlo lošem stanju zbog kog je završila u bolnici i na razgovoru kod psihijatra, Kija je odlučila da kaže šta oseća. Kristina Kija Kockar je pred svim zarugarima konačno priznala da voli svog još uvek zakonitog supruga Slobu… »
Andrija se oglasio nakon Kijinog priznanja da još uvek voli Slobu

Andrija se oglasio nakon Kijinog priznanja da još uvek voli Slobu

Telegraf 27.04.2018
Andrija Lazović dao je zanimljiv odgovor. Kristina Kija Kockar otvorila je dušu i priznala da ipak voli svog supruga Slobu Radanovića, iako je on uveliko u romansi sa Lunom Đogani. - Ja sam se i te kako razočarala u njega, to mi je i trebalo da mogu da… »
Pomenula i Slobu: Kija otkrila koja je jedina stvar koju ne deli! (video)

Pomenula i Slobu: Kija otkrila koja je jedina stvar koju ne deli! (video)

Telegraf 27.04.2018
Kija Kockar je bila više nego jasna. Kija, Mina, Ana i Dragica pričale su danas u pabu i konstatovale su da je ljudski pozajmljivati hranu. Podsetimo, Veliki šef je nakon današnje igre nagradio pobedničku ekipu pljeskavicama, a većina njih je to i… »
Nakon što je Slobi priznala da ga voli, Kija je uradila još jednu stvar koja ima veze sa Radanovićem (video)

Nakon što je Slobi priznala da ga voli, Kija je uradila još jednu stvar koja ima veze sa Radanovićem (video)

Telegraf 27.04.2018
- Prsla si, majke mi - prokomentarisala je Mina Kijin potez. Kija Kockar je bila je sinoć u centru pažnju kada je pred svim zadrugarima izjavila da i dalje voli svog muža Slobu Radanovića. Budući da je Kristina dobila tajni zadatak da bude nasmejana i… »
Kija i Sloba potegli priču o seksu, ona poludela pa otkrila koliko puta na dan su ga imali! (VIDEO)

Kija i Sloba potegli priču o seksu, ona poludela pa otkrila koliko puta na dan su ga imali! (VIDEO)

Telegraf 27.04.2018
Kristina je rešila da otkrije kakva je njihova veza bila na početku i sa onim što je ispričala, iznenadila je mnoge. Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani našli su se ponovo u centru pažnje posle Kristine izjave da i dalje gaji osećanja prema… »
Sloba pitao Kiju na koji način ga voli, a ovakvom njenom odgovoru niko se ni u snovima nije nadao! (video)

Sloba pitao Kiju na koji način ga voli, a ovakvom njenom odgovoru niko se ni u snovima nije nadao! (video)

Telegraf 27.04.2018
Kija je posle osam ustala i rekla šta oseća prema svom mužu. Kija Kockar nakon 8 meseci prethodne noći ustala je i pred svim zadrugarima i celom nacijom rekla da voli svog muža Slobodana Radanovića, i da je to rekla kako bi ona mogla mirno da spava, a da… »

Vesti dana »