Povezane vesti
Kurti: Srbi na Kosovu plaše se paralelnih struktura, posebno posle ubistva Ivanovića
Novi magazin 27.04.2018
Predsednik Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da su Srbi na Kosovu preplašeni paralelnim strukturama Beograda na Kosovu, pogotovo posle ubistva Olivera Ivanovića. "Mi ne znamo šta Srbi na Kosovu misle, dok god su nad njihovim glavama… »
Kurti: Srbi s Kosova se ne plaše Albanaca, već Srbije
N1 Info 27.04.2018
Predsednik Pokreta "Samoopredeljenje" Aljbin Kurti izjavio je da su Srbi na Kosovu preplašeni paralelnim strukturama Beograda na Kosovu, pogotovo posle ubistva Olivera Ivanovića. "Mi ne znamo šta Srbi na Kosovu misle, dok god su nad njihovim glavama… »
Vesti dana »
Apokaliptično nevreme podogilo dalmaciju! Od rekordnog pakla do potopa: Tukli grad i kiša, ljudi bežali sa plaža, temperatura pala za 17 stepeni za 5 minuta!
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 2 satajoš 47 povezanih
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 5 satijoš 35 povezanih
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Beta pre 37 minutajoš 25 povezanih