Povezane vesti
Emina Jahović: Moj život nije lak
Tračara 27.04.2018
Emina Jahović trenutno boravi u Beogradu, gde snima nove spotove, a novinarima se obratila na aerodromu, prvi put nakon što je u februaru saopštila da se razvodi od supruga Mustafe Sandala. “Nije lako, meni je inače život težak. Koliko god… »
Emina o razlogu razvoda: Uvek sam morala više da se trudim
Vesti online 27.04.2018
Emina Jahović u februaru je objavila da se razvodi od svog supruga Mustafe Sandala, turskog pevača, a tada je izjavila da o tome više neće pričati. Međutim, izgleda da se predomislila i ponovo za javnost ispričala koliko joj je bilo teško da se… »
Njen razvod uzdrmao je celi Balkan: Emina Jahović u potresnoj ispovesti otkrila zbog čega je ostavila Mustafu!
Kurir 27.04.2018
Emina Jahović pre nekoliko dana došla je iz Istanbula u Beograd zbog poslovnih obaveza, tačnije zbog snimanja novog spota. Već na aerodromu je otvorila dušu nakon što je obavestila javnost da se razvodi od kolege Mustafe Sandala. "Nije lako, meni je… »
Vesti dana »
Završen protest ispred suda u Novom Sadu: Studenti najavili novo okupljenje kod zgrade BIA (video, foto)
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
GP Bravo zahteva ostavku Radonjića: Policija nije tamo gde bi trebalo da bude
Radio 021 pre 1 satjoš 33 povezane
Apelacioni sud vraća predmet Gorana Vesića za određivanje pritvora na ponovno odlučivanje
Insajder pre 3 satajoš 21 povezana
Tzv. kosovska policija zatvorila prostorije Poreske uprave i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
RTV pre 5 satijoš 21 povezana
Kakva šteta – Srbija bez vremena za epski preokret, ali o ovom meču će se dugo pričati
Nova pre 31 minutajoš 22 povezane