Povezane vesti
Emeri odlazi iz PSŽ-a na kraju sezone
Dnevnik 27.04.2018
PARIZ: Trener Pari Sen Žermena Unaj Emeri potvrdio je danas na konferenciji za medije da će napustiti klub na kraju sezone. Španski stručnjak došao je u redove šampiona Francuske na leto 2016. godine, posle dve uzastopno osvojene Lige Evrope sa… »
Emeri rekao "zbogom" Parizu i PSŽ-u
Mondo 27.04.2018
Trener fudbalera Pari Sen Žermena saopštio da odlazi iz kluba na kraju sezone. Unaj Emeri saopštio je u petak da će napustiti redove Pari Sen Žermena na kraju sezone. "Rekao sam igračima, sportskom direktoru i predsedniku da je gotovo. Zahvaljujem… »
Potvrda iz Pariza, šef odlazi!
Sportske.net 27.04.2018
Odlazak šefa struke Pari Sen Žermena. Kao što se i pretpostavljalo, PSŽ je ostao bez trenera, tačnije, ostaće na kraju ove sezone. Unaj Emeri, čovek koji je vodio ovaj tim u dve sezone, rekao je danas da završava svoju misiju u PSŽ-u. "Već sam… »
Emeri: Gotovo je! Bolji sam trener, budite strpljivi, možda osvojite Ligu šampiona
Mozzart sport 27.04.2018
Španski stručnjak na rastanku sa PSŽ-om rekao da i dalje veruje u projekat kluba. Šest pehara je doneo na Park prinčeva. Verovatno će i sedmi, pošto je Pari Sen Žermen veliki favorit protiv trećeligaša Erbijea u finalu Kupa Francuske. Onaj… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres na Tibetu – najmanje 126 ljudi poginulo, na stotine povređeno
RTS pre 3 satajoš 52 povezane
Papa Franja čestitao Božić vernicima koji slave po julijanskom kalendaru: "Neka Isus svima donese mir i vedrinu"
Euronews pre 3 satajoš 49 povezanih
"Hvala ti za tvoje znanje, dobru energiju, nikada te neću zaboraviti": Predsednik Vučić poslao telegram povodom smrti Milorada Milinkovića
Blic pre 26 minutajoš 93 povezane
Ovo je ubijeni vlasnik kafane (56) u Jagodini: Od ranije bio u svađi sa napadačem: Presudio mu na Badnje veče
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih
Ako vidite ovog muškarca, odmah zovite policiju: Inđija na nogama, sumnja se da je učestvovao u ubistvu na Badnje veče (foto)
Kurir pre 1 satjoš 48 povezanih