Povezane vesti

Emeri odlazi iz PSŽ-a na kraju sezone

Emeri odlazi iz PSŽ-a na kraju sezone

Dnevnik 27.04.2018
PARIZ: Trener Pari Sen Žermena Unaj Emeri potvrdio je danas na konferenciji za medije da će napustiti klub na kraju sezone. Španski stručnjak došao je u redove šampiona Francuske na leto 2016. godine, posle dve uzastopno osvojene Lige Evrope sa… »
Emeri rekao "zbogom" Parizu i PSŽ-u

Emeri rekao "zbogom" Parizu i PSŽ-u

Mondo 27.04.2018
Trener fudbalera Pari Sen Žermena saopštio da odlazi iz kluba na kraju sezone. Unaj Emeri saopštio je u petak da će napustiti redove Pari Sen Žermena na kraju sezone. "Rekao sam igračima, sportskom direktoru i predsedniku da je gotovo. Zahvaljujem… »
Potvrda iz Pariza, šef odlazi!

Potvrda iz Pariza, šef odlazi!

Sportske.net 27.04.2018
Odlazak šefa struke Pari Sen Žermena. Kao što se i pretpostavljalo, PSŽ je ostao bez trenera, tačnije, ostaće na kraju ove sezone. Unaj Emeri, čovek koji je vodio ovaj tim u dve sezone, rekao je danas da završava svoju misiju u PSŽ-u. "Već sam… »
Emeri: Gotovo je! Bolji sam trener, budite strpljivi, možda osvojite Ligu šampiona

Emeri: Gotovo je! Bolji sam trener, budite strpljivi, možda osvojite Ligu šampiona

Mozzart sport 27.04.2018
Španski stručnjak na rastanku sa PSŽ-om rekao da i dalje veruje u projekat kluba. Šest pehara je doneo na Park prinčeva. Verovatno će i sedmi, pošto je Pari Sen Žermen veliki favorit protiv trećeligaša Erbijea u finalu Kupa Francuske. Onaj… »

Vesti dana »