Povezane vesti
Plenković: Srbija je donela lošu odluku, razmotrićemo odnose sa Beogradom; Vulin: Simbol mog sveta je Jasenovac, ne Blajburg
Blic 27.04.2018
Premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je loša odluka Srbije da ministra odbrane Hrvatske, Damira Krstičevića, proglasi nepoželjnim i dodao da to nije reciprocitet, već je reč o dva sveta - sveta poštovanja i digniteta i politika neprimerenih… »
Vulin: Krstičević i ja jesmo dva sveta – ja sam antifašista
Danas 26.04.2018
„Moram da kažem da je gospodin Krstičević u potpunosti u pravu. Mi smo dva različita sveta. Ja pripadam svetu antifašizma. Ja sam antifašista“, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući na izjavu ministra odbrane Hrvatske Damira… »
Vesti dana »

Veštica koje je, kako tvrdi "proklela" Čarlija Kirka progovorila: "Naša magija je efikasna“
Alo pre 56 minutajoš 54 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Forbes pre 6 satijoš 20 povezanih

Građani, upravo je saopštena zvanična odluka! Evo šta nas očekuje 15. Septembra: Stupiće na snagu u ponedeljak u 8 časova ujutru, stigla je informacija iz NBS
Alo pre 21 minutajoš 34 povezane

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 8 satijoš 16 povezanih

Srbija u šoku: Hamad izgubio set u Nišu od 433. na svetu, pogledajte kako je poleteo reket!
Telegraf pre 21 minutajoš 34 povezane