Povezane vesti
FOTO: Mladi preduzetnici predstavili svoje ambicije na prvim Opens danima
Radio 021 27.04.2018
Prvi Opens dani, posvećeni promociji preduzetništva, okupili su više stotina Novosađana na dve lokacije. Manifestacija je otvorena u Kampusu, kod studentskog doma "Slobodan Bajić" performansom cirkusa Cirkoneo "Ja umem da govorim", a nastavljena u… »
Kako je bilo na prvom OPENS danu?
RTV 27.04.2018
NOVI SAD - Više stotina Novosađana prošlo je juče kroz sve aktivnosti u okviru prvog OPENS dana. Manifestacija je počela u kampusu Univerzita u Novom Sadu modernim cirkuskim performansom "Ja umem da govorim". "Ideja nam je bila da Otvorimo vrata ka svetu… »
Održan prvi OPENS dan u Novom Sadu (FOTO)
Moj Novi Sad 27.04.2018
Više stotina Novosađana prošlo je juče kroz sve aktivnosti u okviru prvog OPENS dana. Manifestacija je počela u kampusu Univerzita u Novom Sadu modernim cirkuskim performansom „Ja umem da govorim“. - Ideja nam je bila da Otvorimo vrata ka svetu veština… »
Vesti dana »
Cena nafte Brent porasla na skoro 110 dolara za barel, evropski indeksi u blagom padu
RTV pre 19 minutajoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Izrael izveo napade na Teheran, Tramp odložio rok za Ormuski moreuz, na Volstritu najgori dan od početka rata
Nova pre 29 minutajoš 21 povezana
Načelnik stanice o tragediji kod Filozofskog fakulteta: Devojka skočila nakon aktiviranja pirotehničkih sredstava
Euronews pre 1 satjoš 40 povezanih