Povezane vesti

Dadilja pred tužiocem o lazukiću: Uvek sam ga se plašila, ismejavao me i tretirao kao roba!

Dadilja pred tužiocem o lazukiću: Uvek sam ga se plašila, ismejavao me i tretirao kao roba!

Kurir 27.04.2018
Iskaz dadilje ćerke Nataše Bekvalac i Luke Lazukića otkrio je za medije, kako se navodi, izvor, koji je u Tužilaštvu saznao da je J. M. pred tužiocem ispričala kako je te noći čula uvrede upućene muzičkoj zvezdi. J. M. je, takođe, jedini… »
Dadilja Nataše Bekvalac šokirala: "Čula sam kad je Luka vikao k**vo, oduvek sam ga se plašila"

Dadilja Nataše Bekvalac šokirala: "Čula sam kad je Luka vikao k**vo, oduvek sam ga se plašila"

Blic 27.04.2018
Nakon što je Natašu Bekvalac pretukao Luka Lazukić slučaj je dobio sudski epilog, a dadilja njihove ćerke jedini je svedok nesrećnog događaja. Naime, Nataša je na sud došla u pratnji dadilje J.M. koja je tokom kobne noći kada je Lazukić udarao… »
Dadilja Nataše Bekvalac na sudu: Evo šta je ispričala

Dadilja Nataše Bekvalac na sudu: Evo šta je ispričala

Tračara 27.04.2018
Portal Svet.rs je od izvora u Tužilaštvu saznao kako je otprilike glasio iskaz J.M., dadilje ćerke Nataše Bekvalac, koja je ujedno i jedini svedok događaja u noći između 13. i 14. aprila, kada je Luka Lazukić pretukao svoju suprugu, poznatu pop… »

Vesti dana »

Danas je Dan žalosti u Srbiji

Danas je Dan žalosti u Srbiji

Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 46 povezanih
Čačanin uhapšen zbog sumnje da je ubio roditelje

Čačanin uhapšen zbog sumnje da je ubio roditelje

RTS pre 20 minutajoš 16 povezanih
Novi Sad: Pokret Bravo traži hitno oslobađanje Mirana Pogačara

Novi Sad: Pokret Bravo traži hitno oslobađanje Mirana Pogačara

Novi magazin pre 31 minutajoš 9 povezanih