Повезане вести
Дадиља пред тужиоцем о лазукићу: Увек сам га се плашила, исмејавао ме и третирао као роба!
Курир 27.04.2018
Исказ дадиље ћерке Наташе Беквалац и Луке Лазукића открио је за медије, како се наводи, извор, који је у Тужилаштву сазнао да је Ј. М. пред тужиоцем испричала како је те ноћи чула увреде упућене музичкој звезди. Ј. М. је… »
Дадиља Наташе Беквалац шокирала: "Чула сам кад је Лука викао к**во, одувек сам га се плашила"
Блиц 27.04.2018
Након што је Наташу Беквалац претукао Лука Лазукић случај је добио судски епилог, а дадиља њихове ћерке једини је сведок несрећног догађаја. Наиме, Наташа је на суд дошла у пратњи дадиље Ј.М. која је током кобне ноћи када је… »
Дадиља Наташе Беквалац на суду: Ево шта је испричала
Трачара 27.04.2018
Портал Свет.рс је од извора у Тужилаштву сазнао како је отприлике гласио исказ Ј.М., дадиље ћерке Наташе Беквалац, која је уједно и једини сведок догађаја у ноћи између 13. и 14. априла, када је Лука Лазукић претукао своју… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 1 сатјош 18 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Нова пре 3 сатајош 7 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 20 повезаних