Povezane vesti

Dadilja pred tužiocem o lazukiću: Uvek sam ga se plašila, ismejavao me i tretirao kao roba!

Dadilja pred tužiocem o lazukiću: Uvek sam ga se plašila, ismejavao me i tretirao kao roba!

Kurir 27.04.2018
Iskaz dadilje ćerke Nataše Bekvalac i Luke Lazukića otkrio je za medije, kako se navodi, izvor, koji je u Tužilaštvu saznao da je J. M. pred tužiocem ispričala kako je te noći čula uvrede upućene muzičkoj zvezdi. J. M. je, takođe, jedini… »
Dadilja Nataše Bekvalac šokirala: "Čula sam kad je Luka vikao k**vo, oduvek sam ga se plašila"

Dadilja Nataše Bekvalac šokirala: "Čula sam kad je Luka vikao k**vo, oduvek sam ga se plašila"

Blic 27.04.2018
Nakon što je Natašu Bekvalac pretukao Luka Lazukić slučaj je dobio sudski epilog, a dadilja njihove ćerke jedini je svedok nesrećnog događaja. Naime, Nataša je na sud došla u pratnji dadilje J.M. koja je tokom kobne noći kada je Lazukić udarao… »
Dadilja Nataše Bekvalac na sudu: Evo šta je ispričala

Dadilja Nataše Bekvalac na sudu: Evo šta je ispričala

Tračara 27.04.2018
Portal Svet.rs je od izvora u Tužilaštvu saznao kako je otprilike glasio iskaz J.M., dadilje ćerke Nataše Bekvalac, koja je ujedno i jedini svedok događaja u noći između 13. i 14. aprila, kada je Luka Lazukić pretukao svoju suprugu, poznatu pop… »

Vesti dana »