Повезане вести

Дадиља пред тужиоцем о лазукићу: Увек сам га се плашила, исмејавао ме и третирао као роба!

Дадиља пред тужиоцем о лазукићу: Увек сам га се плашила, исмејавао ме и третирао као роба!

Курир 27.04.2018
Исказ дадиље ћерке Наташе Беквалац и Луке Лазукића открио је за медије, како се наводи, извор, који је у Тужилаштву сазнао да је Ј. М. пред тужиоцем испричала како је те ноћи чула увреде упућене музичкој звезди. Ј. М. је… »
Дадиља Наташе Беквалац шокирала: "Чула сам кад је Лука викао к**во, одувек сам га се плашила"

Дадиља Наташе Беквалац шокирала: "Чула сам кад је Лука викао к**во, одувек сам га се плашила"

Блиц 27.04.2018
Након што је Наташу Беквалац претукао Лука Лазукић случај је добио судски епилог, а дадиља њихове ћерке једини је сведок несрећног догађаја. Наиме, Наташа је на суд дошла у пратњи дадиље Ј.М. која је током кобне ноћи када је… »
Дадиља Наташе Беквалац на суду: Ево шта је испричала

Дадиља Наташе Беквалац на суду: Ево шта је испричала

Трачара 27.04.2018
Портал Свет.рс је од извора у Тужилаштву сазнао како је отприлике гласио исказ Ј.М., дадиље ћерке Наташе Беквалац, која је уједно и једини сведок догађаја у ноћи између 13. и 14. априла, када је Лука Лазукић претукао своју… »

Вести дана »