Povezane vesti
Sloba neće znati šta ga je snašlo: Kija dobila zadatak zbog kog će nastati pometnja u "Zadruzi"
Blic 27.04.2018
Kristina Kija Kockar, nakon priznanja da voli Slobodana Radanovića, ne prestaje da iznenađuje. Ona je u toku dana razgovarala sa Drvetom mudrosti, pa je dobila zadatak o kom će i te kako da se priča. - Mnogo mi je lakše, ali jedini mi je problem što… »
On je mutav, kvaran i glup! Nisam zaslužila da mi glumi frajera! Kija oplela po Slobi, pa tražila da priča sa svojim…
Press 27.04.2018
- Ja nisam zaslužila da mi tu neki Slobodan glumi frajera. Samo mi je to što je on moj muž, ja sam ga birala - rekla je Kija kada je razgovarala sa Drvetom mudrosti. ristina Kija Kockar je nakon dramatičnih dana, svađa, obračuna sa Slobom i ukazane… »
Vesti dana »

Završen protest u Novom Pazaru: Studenti izneli šest zahteva, biciklisti stigli u Ulm (foto, video)
Blic pre 24 minutajoš 22 povezane

uživo Protest u Novom Pazaru: Studenti traže prinudnu upravu univerziteta u tom gradu, biciklisti stigli u Ulm
NIN pre 1 satjoš 43 povezane

SKener Partizana: Blagojević „pucao sebi u noge“, klinci solidni
Sport klub pre 3 satajoš 41 povezana

Zvezdin humor posle pobede u derbiju: ''Može haljinica za kapitena?''
Sportske.net pre 54 minutajoš 41 povezana

Istorija kendrika nana: Najbolji strelac takmičenja, ali pao je još jedan rekord!
Hot sport pre 8 satijoš 34 povezane