Повезане вести

Огласио се Андрија и открио да ли и даље воли Кију после њеног признања да хоће да се врати Слоби!

Огласио се Андрија и открио да ли и даље воли Кију после њеног признања да хоће да се врати Слоби!

Свет & Скандал 28.04.2018
Пре две ноци је цела Србија била уз ТВ Пинк и пратила збивања у најгледанијем ријалитију ”Задруга”. Наиме, Кристина Кија Коцкар признала је пред укућанима и милионским аудиторијумом да, упркос свему, још увек воли свог супруга… »
Огласио се Андрија о кији и слоби: Једва чекам да прође ових месец дана

Огласио се Андрија о кији и слоби: Једва чекам да прође ових месец дана

Вечерње новости 27.04.2018
Бизнисмен из Будве Андрија Лазовић, који је током целог ријалитија уз њу и подржава је, се огласио. Ноћас је цела Србија била уз ТВ Пинк и пратила збивања у најгледанијем ријалитију на нашим просторима ''Задруга''. Наиме… »
"Знам о томе много више од свих": Андрија се огласио након Кијиног признања да воли Слобу

"Знам о томе много више од свих": Андрија се огласио након Кијиног признања да воли Слобу

Блиц 27.04.2018
Учесница ријалитија "Задруга" Кија Коцкар, синоћ је коначно је признала да и даље воли свог супруга Слобу Радановића, који ју је у ријалитију преварио са Луном Ђогани. - Ја сам се и те како разочарала у њега, то ми је и требало… »

Вести дана »