Povezane vesti
Lavrov opleo po zapadu: Iza izjava o podršci teritorijalnom integritetu Sirije krije se plan za podelu Bliskog istoka
Kurir 28.04.2018
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da danas da zapadne zemlje, krijući se iza izjava o podršci suverenitetu, nezavisnosti i teritorijalnom integritetu Sirije, planiraju podelu Bliskog istoka i razbijanje Sirije. "Za zapadne zemlje su… »
Lavrov: Zapad planira podjelu Bliskog istoka
Al Jazeera 28.04.2018
Ruski šef diplomatije poslije sastanka sa turskim i iranskim kolegom poručio da su ove tri zemlje za očuvanje cjelovite Sirije. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da danas da zapadne zemlje, krijući se iza izjava o podršci… »
Lavrov: Zapad planira da podeli Bliski istok
N1 Info 28.04.2018
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da zapadne zemlje, krijući se iza izjava o podršci suverenitetu, nezavisnosti i teritorijalnom integritetu Sirije, planiraju podelu Bliskog istoka i razbijanje Sirije, preneo je TASS. "Za zapadne… »
Vesti dana »

Zašto nema peleta na stovarištima: „Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo“
Nova pre 2 satajoš 3 povezane

Blagojević pred TSC: "Ja lično imam poseban motiv, odajem im priznanje zbog jedne stvari"
Telegraf pre 4 minutajoš 19 povezanih

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 2 satajoš 4 povezane

Novak izgubio, ali nije kraj: Evo kad Đoković igra za treće mesto na najneobičnijem turniru na svetu
Nova pre 59 minutajoš 24 povezane