Povezane vesti

Drugi tim Reala bolji od Leganesa, Brašanac dao počasni gol

Drugi tim Reala bolji od Leganesa, Brašanac dao počasni gol

Sportske.net 28.04.2018
"Los Blankosi" su savladali "mlađeg brata" iz komšiluka iako je Zidan odmarao svih 11 igrača koji su bili strateri pre tri dana u Minhenu. Real Madrid je osigurao ostanak na trečem mestu na tabeli Primere četiri kola pre kraja sezone, pošto je danas… »
Ja sam Darko Brašanac i dao sam gol Kraljevima u Madridu! Real može i bez Ronalda! (video)

Ja sam Darko Brašanac i dao sam gol Kraljevima u Madridu! Real može i bez Ronalda! (video)

Mozzart sport 28.04.2018
Kraljevi sigurni protiv Leganesa - 2:1. Nije bilo Ronalda, Marsela, Modrića, ali je Real opravdao ulogu favorita protiv Leganesa (2:1)... Bilo je to čisto zagrevanje na Bernabeu pred veliki dvoboj sa Bajern Minhenom i revanš polufinale Lige šampiona… »
Primera: Brašanac dao gol "kralju"

Primera: Brašanac dao gol "kralju"

Vesti online 28.04.2018
Trener Reala Zinedin Zidan odmarao je gotovo kompletnu prvu postavu, izuzev standardnog Kazemira, ali i to je bilo dovoljno "kraljevićima" da na svom terenu pobede Leganes - 2:1 i naprave dobru uvertiru pred duel u utorak na "Santijago Bernabeu" protiv… »
Brašanac zatresao mrežu Reala!

Brašanac zatresao mrežu Reala!

Mondo 28.04.2018
Madriđani u kombinovanom sastavu pobedili Leganes, a srpski "vezista" dao je počasni gol. Darko Brašanac je za samo desetak dana uspeo da utrostruči svoj golgeterski učinak ostvaren za nepune dve sezone, koliko nastupa u španskoj Primeri. Do 17… »

Vesti dana »