Povezane vesti
Drugi tim Reala bolji od Leganesa, Brašanac dao počasni gol
Sportske.net 28.04.2018
"Los Blankosi" su savladali "mlađeg brata" iz komšiluka iako je Zidan odmarao svih 11 igrača koji su bili strateri pre tri dana u Minhenu. Real Madrid je osigurao ostanak na trečem mestu na tabeli Primere četiri kola pre kraja sezone, pošto je danas u… »
Ja sam Darko Brašanac i dao sam gol Kraljevima u Madridu! Real može i bez Ronalda! (video)
Mozzart sport 28.04.2018
Kraljevi sigurni protiv Leganesa - 2:1. Nije bilo Ronalda, Marsela, Modrića, ali je Real opravdao ulogu favorita protiv Leganesa (2:1)... Bilo je to čisto zagrevanje na Bernabeu pred veliki dvoboj sa Bajern Minhenom i revanš polufinale Lige šampiona… »
Brašanac zatresao mrežu Reala!
Mondo 28.04.2018
Madriđani u kombinovanom sastavu pobedili Leganes, a srpski "vezista" dao je počasni gol. Darko Brašanac je za samo desetak dana uspeo da utrostruči svoj golgeterski učinak ostvaren za nepune dve sezone, koliko nastupa u španskoj Primeri. Do 17. aprila… »
Primera: Brašanac dao gol "kralju"
Vesti online 28.04.2018
Trener Reala Zinedin Zidan odmarao je gotovo kompletnu prvu postavu, izuzev standardnog Kazemira, ali i to je bilo dovoljno "kraljevićima" da na svom terenu pobede Leganes - 2:1 i naprave dobru uvertiru pred duel u utorak na "Santijago Bernabeu" protiv… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 42 povezane

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih

Pritvor petorici demonstranata u Novom Sadu, terete se za teško ubistvo u pokušaju
RTS pre 35 minutajoš 35 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 70 povezanih

Referendum u republici srpskoj krajem septembra: Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva - "Dejtonski sporazum je srušen"
Večernje novosti pre 25 minutajoš 26 povezanih