Povezane vesti
Dobitnik stana na Novom Beogradu: Žena je bila ljuta jer nismo dobili auto, ja sam joj rekao nemoj da se ljutiš sad ćemo…
Večernje novosti 29.04.2018
U poslednjem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan na Novom Beogradu dobio je Vukadin Božović iz Šida. U poslednjem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan na Novom Beogradu dobio je Vukadin Božović iz Šida. Žena je bila ljuta jer… »
Dobitnica stana u "Beogradu na vodi": Nadala sam se nagradi, ali ne i stanu, želudac mi se zgrčio kada sam čula
Večernje novosti 28.04.2018
Radojka Bančević, koja je u poslednjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" osvojila stan u izgradnji u "Beogradu na vodi" Radojka Bančević, koja je u poslednjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" osvojila stan u… »
"Dobro će doći ćerkama": Penzioneri iz Šida i Zemuna dobili stanove u igri "Uzmi račun i pobedi". Evo šta će uraditi sa…
Blic 28.04.2018
Kada su izvukli dobitnike automobila supruga me je pitala da li su svi izvučeni. Rekao sam joj da jesu, ali da se ne buni i ne brine jer ćemo mi dobiti stan, kaže Vukadin Božović (71) iz Šida kome je pripao stan od 70 kvadrata u večerašnjem… »
Izvučeni dobitnici poslednjeg izvlačenja igre “Uzmi račun i pobedi”
Danas 28.04.2018
U poslednjem izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ glavnu premiju – stan u izgradnji u „Beogradu na vodi“ dobila je Radojka Bančević iz Zemuna, a stan na Novom Beogradu Vukadin Božović iz Šida. Izvučeni i dobitnici 14 automobila… »
Vesti dana »

Šolc: Prekid međusobnih napada Rusije i Ukrajine na infrastrukturu je prvi važan korak
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Zbog ranog cvetanja voćaka, Srbiju čekaju novi izazovi - mrazevi mogu uništiti rod
RTS pre 30 minutajoš 5 povezanih

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 10 satijoš 2 povezane