Повезане вести
Добитник стана на Новом Београду: Жена је била љута јер нисмо добили ауто, ја сам јој рекао немој да се љутиш сад ћемо…
Вечерње новости 29.04.2018
У последњем колу наградне игре "Узми рачун и победи" стан на Новом Београду добио је Вукадин Божовић из Шида. У последњем колу наградне игре "Узми рачун и победи" стан на Новом Београду добио је Вукадин Божовић из Шида. Жена је… »
Добитница стана у "Београду на води": Надала сам се награди, али не и стану, желудац ми се згрчио када сам чула
Вечерње новости 28.04.2018
Радојка Банчевић, која је у последњем извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи 2018" освојила стан у изградњи у "Београду на води" Радојка Банчевић, која је у последњем извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи 2018"… »
Извучени добитници последњег извлачења игре “Узми рачун и победи”
Данас 28.04.2018
У последњем извлачењу наградне игре „Узми рачун и победи“ главну премију – стан у изградњи у „Београду на води“ добила је Радојка Банчевић из Земуна, а стан на Новом Београду Вукадин Божовић из Шида. Извучени и добитници 14… »
"Добро ће доћи ћеркама": Пензионери из Шида и Земуна добили станове у игри "Узми рачун и победи". Ево шта ће урадити са њима…
Блиц 28.04.2018
Када су извукли добитнике аутомобила супруга ме је питала да ли су сви извучени. Рекао сам јој да јесу, али да се не буни и не брине јер ћемо ми добити стан, каже Вукадин Божовић (71) из Шида коме је припао стан од 70 квадрата у… »
Вести дана »
Срушио се мали авион код Суботице, једна особа погинула, пилот хоспитализован
Спутник пре 1 сатјош 54 повезане
Сат времена трајала блокада аутобуске станице у знак подршке Јаћимовићу
Прокупље пресс пре 7 минутајош 62 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
Еуроневс пре 7 сатијош 19 повезаних
А1, најбржа мобилна мрежа 5. годину заредом, лансира 5Г почетком децембра
БизЛифе пре 4 сатијош 28 повезаних