Povezane vesti

Zašto mi se ovo dešava? Šta sam ja kriva? Luna u suzama, jedva izgovorila da se plaši da će se Sloba pomiriti sa Kijom…

Zašto mi se ovo dešava? Šta sam ja kriva? Luna u suzama, jedva izgovorila da se plaši da će se Sloba pomiriti sa Kijom…

Telegraf 29.04.2018
Luna je kukala Sanji dok su razgovarale iza automobila, a onda je otišla da traži Slobu. Nakon svega što se izdešavalo nakon što je Kija saznala za očevu smrt, Luna je u strahu da će se Sloba pomiriti sa Kristinom, a na tu temu se poverila Sanji… »
Kija spomenula svog oca u "Zadruzi" (video)

Kija spomenula svog oca u "Zadruzi" (video)

Telegraf 29.04.2018
Kristina Kockar još uvek nije saznala da joj je otac preminuo. Kiji Kockar preminuo je otac Miloš Kockar posle duge bolesti. Kristina još uvek nije saznala ovu tužnu vest, a to će joj u nedelju saopštiti njena mama Nadica i kuma Vanja. Dok je… »
Da srce pukne... Kija pitala koji je danas datum, pa rekla: Sutra je mom tati rođendan (video)

Da srce pukne... Kija pitala koji je danas datum, pa rekla: Sutra je mom tati rođendan (video)

Telegraf 29.04.2018
Kristina Kija Kockar ne zna da njenog tate više nema, ali kao da naslućuje da nešto nije u redu. Kija Kockar i Miljana Kulić ćaskale su ispred kupatila i žalile se jedna drugoj kako nisu dobro spavale sinoć, a Kristina je u jednom momentu… »
Kija izašla iz Zadruge, saopšteno joj da joj je preminuo otac

Kija izašla iz Zadruge, saopšteno joj da joj je preminuo otac

Telegraf 29.04.2018
Najtužniju vest Kiji su saopštile mama Nadica i kuma Vanja. Kiji Kockar saopštena je tužna vest da joj je preminuo otac. Prvo joj je voditeljka Rada Radenović rekla da ode do kapije, a Kristinu su tamo sačekale njena majka Nadica Zeljković i kuma… »
Zadrugarima saopšteno da je Kiji umro tata, evo šta je Sloba zahtevao od produkcije! (video)

Zadrugarima saopšteno da je Kiji umro tata, evo šta je Sloba zahtevao od produkcije! (video)

Telegraf 29.04.2018
Zadrugari su posle pisma bili u šoku, a Miljana je plakala. Kijina majka Nadica Zeljković danas je stigla u Zadrugu kako bi ćerki Kristini saopštila da joj je juče preminuo tata, Miloš Kockar (69). Kija je u 17:45 časova pozvana da izađe na… »
Luna gledala u jednu tačku, a ovo je Sloba prvo izgovorio nakon što je saznao da je Kiji umro tata (foto)

Luna gledala u jednu tačku, a ovo je Sloba prvo izgovorio nakon što je saznao da je Kiji umro tata (foto)

Telegraf 29.04.2018
Za Slobu Radanovića je vest da je Kija imala smrtni slučaj bila veliki šok. Slobodan Radanović bio je vidno potresen kada je čuo pismo Velikog šefa u kojem je zadrugarima saopšteno da je Kiji preminuo otac. Sloba je odmah zatražio od produkcije da… »
Kija i Sloba se u suzama vratili u Zadrugu nakon što joj je saopštena vest da joj je preminuo tata (VIDEO)

Kija i Sloba se u suzama vratili u Zadrugu nakon što joj je saopštena vest da joj je preminuo tata (VIDEO)

Telegraf 29.04.2018
- U šoku sam... - rekla je Kristina. Kiji Kockar saopštena je danas, 29. aprila, vest da joj je preminuo otac. Kristina je na kratko napustila "Zadrugu", u koju se i vratila zajedno sa suprugom Slobom Radanovićem. Najpotresnija scena: Kija jedva… »
Najpotresnija scena: Kija jedva govorila, Sloba plakao kao kiša pored nje, tešio je i mazio po glavi (foto) (video)

Najpotresnija scena: Kija jedva govorila, Sloba plakao kao kiša pored nje, tešio je i mazio po glavi (foto) (video)

Telegraf 29.04.2018
Sloba je bio uz Kiju u ovom teškom trenutku. Vest da je preminuo Miloš Kockar, otac Kije Kockar, rastužila je sve u "Zadruzi". Nakon što joj je saopštena tužna vest, Kristina se u pratnji svog supruga Slobe Radanovića vratila u rijaliti. Zadrugari… »
Srce mi se slomilo... Sloba van sebe od bola, sebe krivi za smrt Kijinog tate (VIDEO)

Srce mi se slomilo... Sloba van sebe od bola, sebe krivi za smrt Kijinog tate (VIDEO)

Telegraf 29.04.2018
- Iskreno, ja se osećam krivim za sve ovo - rekao je Sloba Đeksonu. Sloba Radanović rastužio se posle informacije da je Kiji Kockar preminuo otac. Nakon što je tešio Kristinu, on je izašao malo napolje i porazgovarao sa Đeksonom o ovom nemilom… »
Koja je život prevara... Sloba izbezumljen šetao po dvorištu, a onda se sakrio u ćošak i grcao u suzama! (video)

Koja je život prevara... Sloba izbezumljen šetao po dvorištu, a onda se sakrio u ćošak i grcao u suzama! (video)

Telegraf 29.04.2018
Tužan prizor u Zadruzi nakon saznanja da je Kiji umro tata. Kristina Kija Kockar je ovog popodneva saznala od majke da je njen otac Miloš Kockar juče preminuo. Nakon što je izašla iz Zadruge, vratila se slomljena, a njen još uvek zakoniti suprug… »
Jedva da je progovorio sa njom: Pogledajte prvi susret Lune i Slobe nakon sto se sa Kijom vratio u Zadrugu (VIDEO)

Jedva da je progovorio sa njom: Pogledajte prvi susret Lune i Slobe nakon sto se sa Kijom vratio u Zadrugu (VIDEO)

Telegraf 29.04.2018
NI Luna ni Sloba nisu bili baš pričljivi. Nakon što utešio Kiju i prošetao malo dvorištem, Sloba Radanović se vratio u spavaću sobu gde se prvi put susreo sa svojom devojkom Lunom Đogani, nakon što se sa Kristinom vratio u Zadrugu. Najpotresnija… »
Umreću, ne mogu više ovo da izdržim: Slobina majka neutešna, preklinje da čuje svoje dete

Umreću, ne mogu više ovo da izdržim: Slobina majka neutešna, preklinje da čuje svoje dete

Telegraf 29.04.2018
- Ja zovem da me uključe da čujem svoje dete - rekla je za Telegraf Slobina majka Draginja posle potresnih scena u Zadruzi. Stanje u Zadruzi je potresno nakon što se Kija vratila u Zadrugu posle saznanja da joj je tata preminuo, a majka Slobodana… »
Dok Kija ne može da se oporavi od šoka, evo šta radi njen dečko Andrija! (foto)

Dok Kija ne može da se oporavi od šoka, evo šta radi njen dečko Andrija! (foto)

Telegraf 29.04.2018
Andrija Lazović šokirao je sve fotografijom na Instagramu. Dok je Kristina Kija Kockar van sebe zbog smrti svoga oca Miloša Kockara, njen dečko Andrija Lazović iz Budve na Instagramu je objavio fotografiju koja je prilično šokantna. Iako je danas u… »
Kijina majka stigla na aerodrom i odmah otišla u Zadrugu da Kiji saopšti tužnu vest! (foto)

Kijina majka stigla na aerodrom i odmah otišla u Zadrugu da Kiji saopšti tužnu vest! (foto)

Telegraf 29.04.2018
Majka Kristine Kije Kockar odmah se sa beogradskog aerodroma uputila ka Zadruzi. Kijina majka Nadica Zeljković sletela je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" i uputila se odmah ka Šimanovcima kako bi ćerki lično saopštila tužnu vest da joj je tata… »
Strašno je što još uvek ne zna da joj je otac umro: Andrija se oglasio povodom smrti Kijinog tate, rekao da će je to…

Strašno je što još uvek ne zna da joj je otac umro: Andrija se oglasio povodom smrti Kijinog tate, rekao da će je to…

Telegraf 29.04.2018
Andrija kaže kako će Kija jako teško podneti vest o smrti svog oca, i zamera što je i dalje u rijalitiju kao da se ništa nije desilo. Kristina Kija Kockar je i dalje u Zadruzi i još uvek ne zna da je njen otac, Miloš Kockar, juče preminuo. Ipak… »
On je isti moj tata! Zadrugari gledali film, a Kija prokomentarisala kako je jedan glumac podseća na oca (video)

On je isti moj tata! Zadrugari gledali film, a Kija prokomentarisala kako je jedan glumac podseća na oca (video)

Telegraf 29.04.2018
Kija i ne sluti da će danas saznati tužnu vest, a tokom filma tatu je spomenula sa osmehom na licu. Kristina Kija Kockar još nije saznala za smrt svog oca, koji je posle duge bolesti preminuo juče u 69. godini života. Kao da nešto sluti, Kija je i… »

Vesti dana »