Povezane vesti
Milojević: Sada je vreme uživanja
Mozzart sport 29.04.2018
„Jedna lepa priča je zaokružena na pravi način“, kaže strateg crveno-belih. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponosan je što je njegova ekipa tri kola pre kraja obezbedila šampionsku 28. šampionsku titulu i na pravi način zaokružili… »
Milojević: Veoma sam ponosan
Beta 29.04.2018
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je veoma ponosan i srećan zbog toga što se naporan rad isplatio. "Mogu da kažem da sam u ovom trenutku ponosan. U junu mesecu smo počeli s radom i danas se sve to vratilo. Ponosan sam… »
Tim za overu titule - Ovo je Milojev izbor! (SASTAVI)
Sportske.net 29.04.2018
Kao u pesmi Zvezdinih navijača, "Još jedna pobeda i titula..." Lider domaćeg prvenstva ima danas prvu "meč loptu" da matematički overi šampionsku titulu. Crvena zvezda na otvaranju četvrtog kola plej-ofa domaćeg prvenstva gostuje u Kruševcu, a… »
Zvezdina jedanaestorka koja juri titulu: Milojević sastavom oduševio navijače!
Hot sport 29.04.2018
Crvena zvezda ima šansu da pobedom nad Napretkom na gostovanju u Kruševcu stigne do titule šampiona Srbije, tri kola pre kraja Superlige. Vladan Milojević je odlučio da oduševi navijače Zvezde i u prvih 11 igrača uvrsti i izdanke Zvezdine… »
Zvezdina prva meč lopta za titulu protiv velikog dužnika u Kruševcu (nedelja, 16 časova, sastavi)
Sportski žurnal 29.04.2018
Motivacija je zbog toga na vrhuncu, ali crveno-beli, takođe, „gore” od želje da Kruševljanima vrate „milo za drago” za prethodne dve utakmice. Preko Kruševca do povratka titule. Crvena zvezda ima priliku da pobedom nad Napretkom, četiri kola… »
Meč lopta u Kruševcu: Još jedna pobeda za crveno-belu titulu – Bez Donalda, Zvezda veoma ofanzivna!
Hot sport 29.04.2018
Prvi uspeh protiv Napretka ove sezone donosi šampionsku krunu, a u ekipi posle odrađene kazne je Mičel Donald mada se neće naći u startnoj postavi. Skockalo se da Crvena zvezda danas u Kruševcu od 16 časova juri pobedu za overu titule, a rival je… »
Vesti dana »
Petrušev objasnio misteriozni "stori": "Povezujem se sa tim likom" VIDEO
B92 pre 5 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 8 satijoš 1 povezana