Povezane vesti

Nini i Dejanu stiže društvo u kamp otpisanih? Upravnik Slavko doneo konačnu odluku!

Nini i Dejanu stiže društvo u kamp otpisanih? Upravnik Slavko doneo konačnu odluku!

Kurir 29.04.2018
Iako se dugo razmatralo da li će Nini i Dejanu u kampu otpisanih da se pridruže Dalila ili Mladen, upravnik je na kraju doneo tu odluku - ipak im se niko neće pridružiti. U kampu otpisanih, iz tog razloga, boraviće samo Nina, Dejan i Slavko… »
Nina prlja zakukala usred kampa otpisanih: Šta sam Bogu zgrešila? Ovo ste namerno uradili!

Nina prlja zakukala usred kampa otpisanih: Šta sam Bogu zgrešila? Ovo ste namerno uradili!

Kurir 29.04.2018
Dok učesnici "Parova" biraju da li će se dvojcu iz kampa otpisanih pridružiti Dalila ili Mladen, Nina je donela zaključak da joj je ovo sve učinjeno namerno, te se požalila kak one zna šta uopšte radi u kampu. "Ja ne znam šta ovde da radim, šta… »
(Foto) bivši učesnik postao upravnik kampa otpisanih: Parovi u neverici!

(Foto) bivši učesnik postao upravnik kampa otpisanih: Parovi u neverici!

Kurir 29.04.2018
Pošto je produkcija razuverila ukućane "Parova" i pokazala da su Nina i Dejan zaista u kampu otpisanih, usledilo je veliko iznenađenje - bivši učesnik postao je upravnik kampa. Reč je o Slavku! Tokom emisije "Upoznajte Parove" voditeljka Anđela… »

Vesti dana »