Повезане вести

Нини и Дејану стиже друштво у камп отписаних? Управник Славко донео коначну одлуку!

Нини и Дејану стиже друштво у камп отписаних? Управник Славко донео коначну одлуку!

Курир 29.04.2018
Иако се дуго разматрало да ли ће Нини и Дејану у кампу отписаних да се придруже Далила или Младен, управник је на крају донео ту одлуку - ипак им се нико неће придружити. У кампу отписаних, из тог разлога, боравиће само Нина… »
Нина прља закукала усред кампа отписаних: Шта сам Богу згрешила? Ово сте намерно урадили!

Нина прља закукала усред кампа отписаних: Шта сам Богу згрешила? Ово сте намерно урадили!

Курир 29.04.2018
Док учесници "Парова" бирају да ли ће се двојцу из кампа отписаних придружити Далила или Младен, Нина је донела закључак да јој је ово све учињено намерно, те се пожалила как оне зна шта уопште ради у кампу. "Ја не знам шта… »
(Фото) бивши учесник постао управник кампа отписаних: Парови у неверици!

(Фото) бивши учесник постао управник кампа отписаних: Парови у неверици!

Курир 29.04.2018
Пошто је продукција разуверила укућане "Парова" и показала да су Нина и Дејан заиста у кампу отписаних, уследило је велико изненађење - бивши учесник постао је управник кампа. Реч је о Славку! Током емисије "Упознајте Парове"… »

Вести дана »