Повезане вести

Заев за РСЕ: Убеђен сам у решење спора са Грчком

Заев за РСЕ: Убеђен сам у решење спора са Грчком

Слободна Европа 29.04.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније. Заев је међутим за Радио Слободна Европа (РСЕ) указао да би било какве уставне промене у том… »
Заев: Могуће наћи решење с Грцима, о одлуци на референдуму

Заев: Могуће наћи решење с Грцима, о одлуци на референдуму

Н1 Инфо 29.04.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније и за Радио Слободна Европа (РСЕ) указао да би било какве уставне промене у том смислу могле… »
Заев: Убеђен сам у решење спора са Грчком

РТВ 29.04.2018
СКОПЉЕ - Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније. Заев је указао да би било какве уставне промене у том смислу могле бити донете након… »

Вечерње новости 29.04.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније. Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи… »

Курир 29.04.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније. Заев је указао да би било какве уставне промене у том смислу могле бити донете након… »

Вести дана »