Повезане вести
Заев за РСЕ: Убеђен сам у решење спора са Грчком
Слободна Европа 29.04.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније. Заев је међутим за Радио Слободна Европа (РСЕ) указао да би било какве уставне промене у том… »
Заев: Могуће наћи решење с Грцима, о одлуци на референдуму
Н1 Инфо 29.04.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније и за Радио Слободна Европа (РСЕ) указао да би било какве уставне промене у том смислу могле… »
Заев: Убеђен сам у решење спора са Грчком
РТВ 29.04.2018
СКОПЉЕ - Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније. Заев је указао да би било какве уставне промене у том смислу могле бити донете након… »
Вечерње новости 29.04.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније. Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи… »
Курир 29.04.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да је и даље убеђен да се са Грчком може наћи решење за спор о званичном имену Македоније. Заев је указао да би било какве уставне промене у том смислу могле бити донете након… »
Вести дана »
Јача зима, осетније загађење: Ваздух данас у Београду, али и другим деловима земље, штетан по здравље
Машина пре 4 сатијош 18 повезаних
Кремљ: Састанак Путина и Виткофа после 15 часова, разговори ц́е трајати колико буде потребно
Спутник пре 2 сатајош 31 повезана
НИС обуставља рад Рафинерије у Панчеву, снабдевање тржишта наставља се из залиха
Нова економија пре 1 сатјош 159 повезаних