Povezane vesti
Alžirac pretučen u centru Beograda: Sa povredama glave i stomaka prevezen u Urgentni centar
Telegraf 29.04.2018
Strani državljanin poreklom iz Alžira se sam javio policiji. Strani državljanin poreklom iz Alžira (40) pretučen je noćas u centru grada. Pijanog lekara krive za smrt pacijentkinje u Vranju: Imao je 1,2 promila alkohola u krvi, muž preminule žene pretio… »
Sahranjena žena za čiju smrt krive pijanog lekara: On je trenutno u pritvoru, a ovo je četvrti kobni propust doktora u Vranju…
Telegraf 29.04.2018
- Doneto je rešenje o zadržavanju lekara N.S. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ne pružanje lekarske pomoći - rekli su iz Policijske uprave Vranje. Persa Stojanović (68) iz Vranja, koja je preminula u noći između petka i subote… »
Vesti dana »

SNS za danas najavila skupove u 50 mesta širom Srbije: "Očekujemo više od 20.000 ljudi"
NIN pre 17 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane

Krvava kolena, slomljene reklame i dres natopljen znojem: Zvezda je bila onakva kakav je bio Branko Lazić
Mondo pre 2 minutajoš 30 povezanih