Повезане вести

Суперлига: Звезда победила у Крушевцу и освојила 28. титулу

Суперлига: Звезда победила у Крушевцу и освојила 28. титулу

Дневник 29.04.2018
КРУШЕВАЦ: Фудбалери Црвене звезде победили су данас на гостовању Напредак у Крушевцу 2:0 (0:0) у четвртом колу плеј-офа Суперлиге и званично освојили 28. титулу првака Србије. Изабраници тренера Фудбалери Владана Милојевића… »
Барселона оверила титулу и послала Депортиво у Сегунду

Барселона оверила титулу и послала Депортиво у Сегунду

Бета 29.04.2018
Фудбалери Барселоне вечерас су и математички обезбедили титулу првака Шпаније, 25. по реду, пошто су у гостима победили Депортиво са 4:2 у 35. колу Примере. Барселона је освојила 86. бод у шампионату и сада има недостижних 11… »
Хет трик Месија, Барселона је нови првак Шпаније!

Хет трик Месија, Барселона је нови првак Шпаније!

Спортске.нет 29.04.2018
Фудбалери Барселоне тријумфом у 35. колу и математички су обезбедили прву позицију на табели шпанске Примере на крају сезоне. Нови првак Шпаније је екипа Барселоне, то је од данас и званично. Каталонски састав ће подићи трофеј… »
Суарез и Меси као комшије на малом фудбалу - Барса је шампион, Депортиво нажалост друголигаш (видео)

Суарез и Меси као комшије на малом фудбалу - Барса је шампион, Депортиво нажалост друголигаш (видео)

Моззарт спорт 29.04.2018
На Ријазору 4:2 за Каталонце. Питање тренутка и ништа више. И вечерас је стигао тај. Барселона је у Коруњи испустила два гола предности, али кад је Лионел Меси видео да је враг однео шалу узео је ствари у своје руке и својим… »
Барса "закуцала" Депортиво за Сегунду

Барса "закуцала" Депортиво за Сегунду

Мондо 29.04.2018
Барселона победила Депортиво, после чега је екипа из Ла Коруње остала без шанси за опстанак. Прва лоша вест за Депортиво стигла је у петак, када је Леванте победио Севиљу. Међутим... И поред минималних шанси за опстанак… »
Примера: Меси донео Барси 25. титулу у Шпанији

Примера: Меси донео Барси 25. титулу у Шпанији

Вести онлине 29.04.2018
Фудбалери Барселоне нови су прваци Шпаније. Они су три кола пре краја Примере стекли недостижну предност у односу на другопласирани Атлетико из Мадрида. На тај начин је потврђено оно што се чекало целе сезоне. Од почетка су… »
Црвено-бела титула - Звезда шампион 28. пут у историји!

Црвено-бела титула - Звезда шампион 28. пут у историји!

Н1 Инфо 29.04.2018
Фудбалери Црвене звезде победили су Напредак у Крушевцу резултатом 2:0 у 4. колу плеј-офа, чиме су постали шампиони Суперлиге Србије, а 28. пут прваци државе у историји. Стрелци за тим из "Љутице Богдана" били су Ненад Крстичић… »
Галерија: Крушевац, град Звездиног славља!

Галерија: Крушевац, град Звездиног славља!

Моззарт спорт 29.04.2018
Црвено-бело славље у Лазаревом граду. Црвена звезда је победом над Напретком у Крушевцу три кола пре краја сезоне освојила 28. шампионску титулу и потврдила доминацију у домаћим оквирима током читаве сезоне. Након последњег… »
СЛС, плеј оф: Црвена звезда је шампион Србије!

СЛС, плеј оф: Црвена звезда је шампион Србије!

Хот спорт 29.04.2018
Фудбалери Црвене звезде савладали су Напредак из Крушевца резултатом 2:0 и тако стигли до звања шампиона Србије по 28. пут у својој историји. Звезда је до победе дошла головима Ненада Крстичића у 79. минуту и Александра Пешића у… »
Видео славље у Крушевцу: Звезда је шампион!

Видео славље у Крушевцу: Звезда је шампион!

Вечерње новости 29.04.2018
Црвено-бели головима Крстичић и Пешића успели да сломе отпор Напретка и да математички обезбеде титулу. Александар нови рекордер са 25 погодака. ЦРВЕНА звезда је нови шампион Србије. Головима Ненада Крстичића у 79. минуту и… »
Звезда победила све - и постала шампион!

Звезда победила све - и постала шампион!

Мондо 29.04.2018
Шампионска трка у Србији је готова - Црвена звезда је на три кола до краја шампионата обезбедила 28. титулу првака државе! Црвена звезда је шампион Србије за сезону 2017/18! Фудбалери Владана Милојевића остварили су победу у… »
Милорад косановић: Ружно је што нам намерно повређују играче, то ми јако смета!

Милорад косановић: Ружно је што нам намерно повређују играче, то ми јако смета!

Хот спорт 29.04.2018
Фудбалери Црвене звезде славили су са 2:0 против Напретка у Крушевцу и на тај начин освојили 28. титулу првака Србије. Домаћи тим је на овом сусрету врло добро парирао црвено-белима све до финиша утакмице, а кључан детаљ меча… »
Владан Милојевић: Поносан сам на ове момке, сада је време уживања

Владан Милојевић: Поносан сам на ове момке, сада је време уживања

Хот спорт 29.04.2018
Фудбалери Црвене звезде данас су у Крушевцу направили одлучујући корац на путу ка циљу и са нова три бода и математички осигурали 28. титулу првака Србије. Тренер црвено-белих Владан Милојевић честитао је играчима, стучном штабу… »
Звезда је шампион: Крстичић ставио круну у Лазаревом граду! (видео)

Звезда је шампион: Крстичић ставио круну у Лазаревом граду! (видео)

Моззарт спорт 29.04.2018
Црвено-бели славили против Напретка (2:0) и обезбедили 28.титулу шампиона државе. Лазарев град је покорен, Црвена звезда је крунисана у Крушевцу! Црвено-бели су рекли збогом проклеству Милорада Косановића, савладали Напредак и… »
Милојевић: Поносан сам, само ми знамо шта смо прошли

Милојевић: Поносан сам, само ми знамо шта смо прошли

Вечерње новости 29.04.2018
Ово су најбитнија три бода у првенству. Сада је време за уживање, једна лепа прича је завршена на најлепши начин - каже тренер Звезде. Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је после освајања 28. титуле првака… »
Милојевић слави, није време за "оно" питање

Милојевић слави, није време за "оно" питање

Мондо 29.04.2018
Тренер Звезде у мокрој мајици је ушао на терен, честитао је клубу, сарадницима, играчима и навијачима титулу и на томе је стао, за сада. Црвена звезда победила је у недељу Напредак у Крушевцу и искористила прву "меч лопту" за… »
Милојевић: Само ми знамо кроз шта смо прошли

Милојевић: Само ми знамо кроз шта смо прошли

Вести онлине 29.04.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић био је пресрећан после победе над Напретком у Крушевцу (2:0) којом су црвено-бели и математички освојили 28. титулу првака Србије. - Ово су некако и најбитнија три бода. Поносан сам на ове… »
Суперлига: Црвена звезда освојила 28. титулу

Суперлига: Црвена звезда освојила 28. титулу

Вести онлине 29.04.2018
Фудбалери Црвене звезде нови су шампиони државе. У четвртом колу плеј-офа они су у Крушевцу савладали Напредак 2:0 (0:0). Дуго су се црвено-бели мучили са Крушевљанима. Отпор домаћина је сломљен тек у 79. минуту када је… »
Звезда шампион, Пешић рекордер!

Звезда шампион, Пешић рекордер!

Спортске.нет 29.04.2018
Све је готово, Звезда и математички осигурала 28. шампионску титулу. Фудбалери Црвене звезде савладали су данас у Крушевцу екипу Напретка са 2:0 и три кола пре краја сезоне обезбедила титулу првака Србије! Попут претходне… »
Звезда је шампион, све је готово! Црвено-бели се осветили Крушевљанима и освојили титулу (видео)

Звезда је шампион, све је готово! Црвено-бели се осветили Крушевљанима и освојили титулу (видео)

Спортски журнал 29.04.2018
Црвена звезда је славила против Напретка у Крушевцу и освојила 28. титулу шампиона Србије. Црвена звезда је освојила 28. титулу првака Србије. Црвено-бели су и математички отклонили све формалности победом против Напретка у… »
Звезда - Данас овера титуле, трофеј тек у последњем колу?

Звезда - Данас овера титуле, трофеј тек у последњем колу?

Спортске.нет 29.04.2018
Црвено-бели имају шансу да победом у Крушевцу данас овере шампионску титулу. Могуће славље протећи ће без пехара. Фудбалери Црвене звезде моћи ће да са својим навијачима прославе шампионску титулу у Крушевцу, под условом да… »
Звездин дан: Крунисање у Лазаревом граду и освета!

Звездин дан: Крунисање у Лазаревом граду и освета!

Моззарт спорт 29.04.2018
Црвено-бели данас против Напретка (16 часова) могу да крунишу сјајну сезону и 28.пут постану најбољи тим у држави. Лазарев град би могао да буде место Звездиног шампионског крунисања. Црвено-бели би данас против Напретка (16… »

Вести дана »