Povezane vesti
Nisam prešao u pravoslavlje, samo sam mu se vratio: Ispovest muslimana (21) iz Kosovske Mitrovice koji se prekrstio i…
Kurir 29.04.2018
Sulejman Muratović, 21-godišnjak iz Kosovske Mitrovice, prekrstio se i postao Dušan Obrenović. "Ja nisam prešao, pošto su naši preci bili pravoslavni, ja sam se samo vratio", kaže Dušan za ATV. Otac, poreklom iz Brčkog, rekao je – nema… »
Nisam prešao, samo sam se vratio u veru predaka: Ovako je Sulejman Muratović sa Kosova postao Dušan Obrenović! (video)
Pravda 29.04.2018
Sulejman Muratović, 21-godišnjak iz Kosovske Mitrovice, prekrstio se i postao Dušan Obrenović. - Ja nisam prešao, pošto su naši preci bili pravoslavni, ja sam se samo vratio - kaže Dušan za ATV. Otac, poreklom iz Brčkog, rekao je – nema… »
I, tako se mladić Sulejman Muratović prekrstio i postao Dušan Obrenović (video)
Telegraf 29.04.2018
Mladić poreklom iz Brčkog se, kako kaže, "vratio" u pravoslavlje. Sulejman Muratović, 21-godišnjak iz Kosovske Mitrovice, prekrstio se i postao Dušan Obrenović. - Ja nisam prešao, pošto su naši preci bili pravoslavni, ja sam se samo vratio -… »
Crkva usred Srbije jedinstvena na svetu, u njoj je jedan od najvećih mozaika: Ovde je sahranjeno 28 članova dinastije…
Telegraf 29.04.2018
Ova crkva usred Srbije jedinstvena je na planeti, unutrašnjost je optočena jednim od najvećih mozaika na svetu, i to ne od kamena već od murano stakla! Jedan kilogram murano stakla vredeo je kao kilogram zlata. Crkva Svetog Đorđa na Oplencu… »
Vesti dana »
Studenti odavanjem počasti u tišini ispratili staru godinu, Vučić poručuje da ih se ne plaši
Glas Amerike pre 6 minutajoš 6 povezanih
Vučić razgovarao sa Orbanom: Dogovoren nastavak izgradnje najbližih odnosa Srbije i Mađarske
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Druga žrtva pucnjave u Arilju! Lekari nisu uspeli da spasu ženu, njen muž ubijen na mestu u kafiću tokom proslave
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Raspored KK Crvena zvezda u januaru: Gostovanje u Španiji, pa pet mečeva u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Oglasila se policija o dvostrukom ubistvu u Arilju: Ovako je uhapšen osumnjičeni za zločin u kafiću
Blic pre 2 satajoš 2 povezane