Повезане вести
Нисам прешао у православље, само сам му се вратио: Исповест муслимана (21) из Косовске Митровице који се прекрстио и…
Курир 29.04.2018
Сулејман Муратовић, 21-годишњак из Косовске Митровице, прекрстио се и постао Душан Обреновић. "Ја нисам прешао, пошто су наши преци били православни, ја сам се само вратио", каже Душан за АТВ. Отац, пореклом из Брчког, рекао је… »
Нисам прешао, само сам се вратио у веру предака: Овако је Сулејман Муратовић са Косова постао Душан Обреновић! (видео)
Правда 29.04.2018
Сулејман Муратовић, 21-годишњак из Косовске Митровице, прекрстио се и постао Душан Обреновић. - Ја нисам прешао, пошто су наши преци били православни, ја сам се само вратио - каже Душан за АТВ. Отац, пореклом из Брчког, рекао је… »
И, тако се младић Сулејман Муратовић прекрстио и постао Душан Обреновић (видео)
Телеграф 29.04.2018
Младић пореклом из Брчког се, како каже, "вратио" у православље. Сулејман Муратовић, 21-годишњак из Косовске Митровице, прекрстио се и постао Душан Обреновић. - Ја нисам прешао, пошто су наши преци били православни, ја сам се… »
Црква усред Србије јединствена на свету, у њој је један од највећих мозаика: Овде је сахрањено 28 чланова династије…
Телеграф 29.04.2018
Ова црква усред Србије јединствена је на планети, унутрашњост је опточена једним од највећих мозаика на свету, и то не од камена већ од мурано стакла! Један килограм мурано стакла вредео је као килограм злата. Црква Светог Ђорђа… »
Вести дана »

Олујно невреме јуриша ка Србији Погледајте како ће се време кретати из сата у сат, овај део Србије први на удару (радарски снимци)
Ало пре 5 сатијош 24 повезане

Кривичне пријаве против бивших функционера Инфраструктуре железнице Србије због пада надстрешнице у Новом Саду
Наслови.аи пре 3 сатајош 16 повезаних

Велике гужве и вишесатна чекања на граничним прелазима Србије током повратног таласа
Наслови.аи пре 12 минутајош 17 повезаних