Povezane vesti

ATP lista: Đoković, Krajinović i Troicki zadržali pozicije, veliki pad Tipsarevića

ATP lista: Đoković, Krajinović i Troicki zadržali pozicije, veliki pad Tipsarevića

Večernje novosti 30.04.2018
Novak nije branio bodove u Barseloni, Filip, Viktor ostali na svojim mestima, Dušan pao za jedno, Jankov pad na 321. poziciju. Najbolji srpski teniser Novak Đoković, uprkos ranoj eliminaciji sa turnira u Barseloni, zadržao je 12. mesto na ATP listi… »
ATP: Izašla nova rang lista, Novak još uvek 12.

ATP: Izašla nova rang lista, Novak još uvek 12.

Hot sport 30.04.2018
Srpski teniser Novak Djoković zadržao je 12. mesto na danas objavljenoj ATP listi, dok je Španac Rafael Nadal i dalje najbolji igrač sveta. Djoković je 12. na listi sa 2.220 bodova. On je prošle nedelje igrao na turniru u Barseloni, gde je izgubio… »
Rafa i dalje 100 poena ispred Federera, Novak 12.

Rafa i dalje 100 poena ispred Federera, Novak 12.

N1 Info 30.04.2018
Na novoj ATP listi nema gotovo nikakvih bitnijih promena, pa tako prvih 13 tenisera nisu menjali pozicije. Na novoj ATP listi nema promena, pa je Rafael Nadal posle osvajanja turnira u Barseloni ostao na istom broju poena. Španac je na 8770 ATP poena… »
Ekskluzivno Đoković za “Novosti”: Povratak pre vremena me skupo koštao

Ekskluzivno Đoković za “Novosti”: Povratak pre vremena me skupo koštao

Večernje novosti 30.04.2018
Želja da igram je bila jača od razuma. Svestan sam da će me samo rad i strpljenje vratiti na vrh. Sa Rodžerom nisam imao nikakav problem - priča Novak. SPECIJALNO ZA “NOVOSTI”: BARSELONA OVAJ intervju čitate isključivo zahvaljujući Novaku… »
Nova ATP lista - Znate li koliko Nole zaostaje za Nadalom?

Nova ATP lista - Znate li koliko Nole zaostaje za Nadalom?

Sportske.net 30.04.2018
Bodovna razlika je ogromna, ali imao je i Novak svojevremeno rekordnu prednost, pa znamo šta se doodilo... Srpski teniser Novak Đoković zadržao je 12. mesto na danas objavljenoj ATP listi, dok je Španac Rafael Nadal i dalje najbolji igrač sveta… »

Vesti dana »