Повезане вести

АТП листа: Ђоковић, Крајиновић и Троицки задржали позиције, велики пад Типсаревића

АТП листа: Ђоковић, Крајиновић и Троицки задржали позиције, велики пад Типсаревића

Вечерње новости 30.04.2018
Новак није бранио бодове у Барселони, Филип, Виктор остали на својим местима, Душан пао за једно, Јанков пад на 321. позицију. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, упркос раној елиминацији са турнира у Барселони, задржао је 12… »
АТП: Изашла нова ранг листа, Новак још увек 12.

АТП: Изашла нова ранг листа, Новак још увек 12.

Хот спорт 30.04.2018
Српски тенисер Новак Дјоковић задржао је 12. место на данас објављеној АТП листи, док је Шпанац Рафаел Надал и даље најбољи играч света. Дјоковић је 12. на листи са 2.220 бодова. Он је прошле недеље играо на турниру у… »
Рафа и даље 100 поена испред Федерера, Новак 12.

Рафа и даље 100 поена испред Федерера, Новак 12.

Н1 Инфо 30.04.2018
На новој АТП листи нема готово никаквих битнијих промена, па тако првих 13 тенисера нису мењали позиције. На новој АТП листи нема промена, па је Рафаел Надал после освајања турнира у Барселони остао на истом броју поена. Шпанац… »
Нова АТП листа - Знате ли колико Ноле заостаје за Надалом?

Нова АТП листа - Знате ли колико Ноле заостаје за Надалом?

Спортске.нет 30.04.2018
Бодовна разлика је огромна, али имао је и Новак својевремено рекордну предност, па знамо шта се доодило... Српски тенисер Новак Ђоковић задржао је 12. место на данас објављеној АТП листи, док је Шпанац Рафаел Надал и даље… »
Ексклузивно Ђоковић за “Новости”: Повратак пре времена ме скупо коштао

Ексклузивно Ђоковић за “Новости”: Повратак пре времена ме скупо коштао

Вечерње новости 30.04.2018
Жеља да играм је била јача од разума. Свестан сам да ће ме само рад и стрпљење вратити на врх. Са Роџером нисам имао никакав проблем - прича Новак. СПЕЦИЈАЛНО ЗА “НОВОСТИ”: БАРСЕЛОНА ОВАЈ интервју читате искључиво… »

Вести дана »