Povezane vesti
Ljubav za koju se toliko zalagala se gasi! Anabela ZANEMELA nakon raskida Lune i Slobe!
Svet & Skandal 30.04.2018
Anabeli sigurno nije lako. Ljubav za koju se mesecima zalagala se gasi! Sloba Radanović sinoć je od Lune tražio “pauzu u vezi” kako bi razmislio o svemu, a fanovi komentarišu da je ovo ustvari način da se vrati Kiji u koju je još uvek zaljubljen. Gagi se… »
Gagi SAD NAPAO SLOBU: MUKICA, ANONIMNI PEVAČ, ISKORISTIO MOJE DETE DA BI SE DOČEPAO SLAVE! Moja Luna je bila BREND pre njega…
Svet & Skandal 30.04.2018
Gagi Đogani ne miri se sa činjenicom da je Sloba Radanović ostavio noćas njegovu mezimicu Lunu i da će se najverovatnije vratiti Kiji. Pročitajte više o raskidu OVDE. Gagi se oglasio na Instagramu i žestoko izvređao nesuđenog zeta kog je do juče branio… »
(Foto) ona je njega volela čisto, on je želeo da se dočepa slave: Gagi Đogani žestoko napao Slobu, a onda brutalno optužio…
Kurir 30.04.2018
Otac Lune Đogani Gagi Đogani teško pada kada gleda svoju mezimicu samu i uplakanu jer se boji da će se Slobodan vratiti zakonitoj ženi. Naime, pošto je Slobodan Radanović čitav prethodni dan proveo sa svojom suprugom Kijom Kockar, pošto im je saopšteno… »
Vesti dana »
VIDEO "Srce mi već dugo sluti, svemu će doći kraj": Studenti objavili novi spot. Da li je ovo najava novog skupa na Slaviji?
Nova pre 27 minutajoš 45 povezanih
Srbija ponovo trenirala živce naciji na Evropskom prvenstvu: "Orlovi" napravili novi preokret od 0:2 do 3:2 sada protiv Danske
Dnevnik pre 42 minutajoš 17 povezanih
Parandilović: Svako ko ne vidi da je atmosfera referendumska – politički je slepac, sve resurse ustupamo Studentskoj listi
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 301 povezana
Meteorološka klackalica: Nakon toplih dana stiže zahlađenje
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 36 povezanih