Povezane vesti

Ljubav za koju se toliko zalagala se gasi! Anabela ZANEMELA nakon raskida Lune i Slobe!

Ljubav za koju se toliko zalagala se gasi! Anabela ZANEMELA nakon raskida Lune i Slobe!

Svet & Skandal 30.04.2018
Anabeli sigurno nije lako. Ljubav za koju se mesecima zalagala se gasi! Sloba Radanović sinoć je od Lune tražio “pauzu u vezi” kako bi razmislio o svemu, a fanovi komentarišu da je ovo ustvari način da se vrati Kiji u koju je još uvek… »
Gagi SAD NAPAO SLOBU: MUKICA, ANONIMNI PEVAČ, ISKORISTIO MOJE DETE DA BI SE DOČEPAO SLAVE! Moja Luna je bila BREND pre njega…

Gagi SAD NAPAO SLOBU: MUKICA, ANONIMNI PEVAČ, ISKORISTIO MOJE DETE DA BI SE DOČEPAO SLAVE! Moja Luna je bila BREND pre njega…

Svet & Skandal 30.04.2018
Gagi Đogani ne miri se sa činjenicom da je Sloba Radanović ostavio noćas njegovu mezimicu Lunu i da će se najverovatnije vratiti Kiji. Pročitajte više o raskidu OVDE. Gagi se oglasio na Instagramu i žestoko izvređao nesuđenog zeta kog je do… »
(Foto) ona je njega volela čisto, on je želeo da se dočepa slave: Gagi Đogani žestoko napao Slobu, a onda brutalno…

(Foto) ona je njega volela čisto, on je želeo da se dočepa slave: Gagi Đogani žestoko napao Slobu, a onda brutalno…

Kurir 30.04.2018
Otac Lune Đogani Gagi Đogani teško pada kada gleda svoju mezimicu samu i uplakanu jer se boji da će se Slobodan vratiti zakonitoj ženi. Naime, pošto je Slobodan Radanović čitav prethodni dan proveo sa svojom suprugom Kijom Kockar, pošto im je… »

Vesti dana »