Povezane vesti
Roštiljajte, ali budite oprezni: Vatrogasci savetuju gde raspaliti vatru za 1. maj (video)
Telegraf 30.04.2018
Zakonom je zabranjeno paljenje vatre u šumama, osim na mestima koja su unapred određena za tu namenu. Komandant Vatrogasno - spasilačke brigade u Beogradu Mile Jovičić apelovao je danas na građane, koji se odluče da praznik rada - Prvi maj… »
MUP: Oprez pri paljenju vatre na izletištima
Moj Novi Sad 30.04.2018
Sektor za vanredne situacije uputio je apel građanima koji se odluče da Prvi maj proslave u nekim od izletišta da, prilikom pripreme hrane i paljenja vatre na otvorenom, budu krajnje oprezni i da poštuju Zakon o zaštiti od požara. - Podsećamo… »
Apel građanima da budu oprezni sa paljenjem vatre na otvorenom
Beta video 30.04.2018
BEOGRAD - Komandant Vatrogasno - spasilačke brigade u Beogradu Mile Jovičić apelovao je danas na građane, koji se odluče da praznik rada - Prvi maj, proslave u nekim od izletišta u Srbiji da, prilikom pripreme hrane i paljenja vatre na otvorenom… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih

Protest prosvetara: "Sindikati, ili ste uz nas ili ste bez nas" (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih

Studenti poručili da protest 15. marta u Beogradu nije "finalni" - ako zahtevi ne budu ispunjeni
Glas Amerike pre 7 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 9 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 56 minutajoš 56 povezanih