Повезане вести

Када се Имобиле враћа на терен?

Када се Имобиле враћа на терен?

Спортске.нет 01.05.2018
Ћиро Имобиле има проблем са повредом и постоји могућност да је завршио сезону. У мечу против Торина је морао да напусти терен због повреде Ћиро Имобиле, говорило се да је сезона за њега готова и да неће моћи да помогне Лацију у… »
Џоел ембид: Све креће од одбране, зас*али смо!

Џоел ембид: Све креће од одбране, зас*али смо!

Хот спорт 01.05.2018
‘Мислим да смо ми најбоља одбрана у лиги, али ово није ни на шта личило’ , речи су центра Филаделфија 76-ерса. Ембид је у НБА лиги познат као играч са нешто слободнијим говором, а тако је било и пред камерама након пораза од… »
Топ 5 - Симонс заузео три позиције

Топ 5 - Симонс заузео три позиције

Спортске.нет 01.05.2018
Слаба је то утеха за плеја Сиксерса, с обзиром да су Селтикси повели у серији. Од пет најатрактивнијих потеза са прве утакмице полуфинала плеј-офа источне конференциеј између Бостона и Филаделфије, три су дело Бена Симонса. Сва… »
Бостон убедљив против Филаделфије

Бостон убедљив против Филаделфије

Политика 01.05.2018
БОСТОН - Кошаркаши Бостона повели су у полуфиналу плеј-офа Источне конференције НБА лиге против Филаделфије са 1:0, пошто су рано јутрос као домаћини победили са 117:101. Тери Розије убацио је 29 поена (седам тројки), Џејсон… »
Розир срушио Филаделфију, Тејтум као Бирд

Розир срушио Филаделфију, Тејтум као Бирд

Вести онлине 01.05.2018
Кошаркаши Бостона повели су у полуфиналу плеј-офа Источне конференције НБА лиге против Филаделфије са 1:0, пошто су рано јутрос као домаћини победили са 117:101. Тери Розир је убацио 29 поена уз седам тројки и тако стигао до… »
Ембид: Био сам сра**е, ово нисмо ми

Ембид: Био сам сра**е, ово нисмо ми

Н1 Инфо 01.05.2018
Центар Филаделфија 76ерса Џоел Ембид био је изузетно незадовољан дефанзивном игром целог тима у поразу од Бостон Селтикса 117:101. Селтикси су дошли до вођства у полуфиналној серији Истока захваљујући, пре свега, сјајном шуту… »
Бостон убедљив против Филаделфије у првом мечу полуфинала Истока

Бостон убедљив против Филаделфије у првом мечу полуфинала Истока

Вечерње новости 01.05.2018
Селтикси су пружили одличну партију на домаћем терену и већ после првог полувремена дошли до двоцифрене предности. Кошаркаши Бостон Селтикса повели су у полуфиналу Источне конференције пошто су у Масачусетсу били убедљиви против… »
Пала Фила, јер Бостонов трио је сила

Пала Фила, јер Бостонов трио је сила

Мондо 01.05.2018
Тери Розир, Џејсон Тејтум и Ал Хорфорд са укупно 83 поена најзаслужнији за успешан почетак полуфинала Источне конференције Селтикса против Сиксерса. Фото: АП Пхото/Елисе Амендола Кошаркаши Бостона успешно су започели полуфиналну… »
НБА: Бостонов трио срушио Сиксерсе у ‘тд Гардену’, Тејтум као некада Бирд (видео)

НБА: Бостонов трио срушио Сиксерсе у ‘тд Гардену’, Тејтум као некада Бирд (видео)

Хот спорт 01.05.2018
Кошаркаши Бостон Селтикса као домаћини су славили над екипом Филаделфије резулатом 117:101, у првом полуфиналном мечу плеј-офа источне конференције. Упркос великим проблемима са повредама кључних играча, где поред већ дуже… »
Сиксерси "зарђали", Бостон неуморан!

Сиксерси "зарђали", Бостон неуморан!

Спортске.нет 01.05.2018
Два дана након добијене мајсторице против Милвокија, Бостон у великом стилу, победом 117:101 отворио полуфинале против одморних Сиксерса. Тери Розир је експлодирао. Два дана након што је решио мајсторицу против Милвокија, поново… »
Бостон први потегао у полуфиналу, магични трио нокаутирао Филаделфију (видео)

Бостон први потегао у полуфиналу, магични трио нокаутирао Филаделфију (видео)

Моззарт спорт 01.05.2018
Розир, Тејтум и Хорфорд постигли заједно 83 поена од 117 колико су дали Селтикси. Бостон Селтикси задали су први ударац Филаделфији у полуфиналу плеј-офа Истока НБА лиге. Келти су славили на свом терену са 117:101, а следећи… »
Трио Селтикса зауставио Процес за 1:0 у серији

Трио Селтикса зауставио Процес за 1:0 у серији

Н1 Инфо 01.05.2018
Кошаркаши Бостон Селтикса победили су Филаделфија 76ерсе резултатом 117:101 у првом мечу полуфинала плеј-офа Источне конференције НБА лиге. Селтикси су против "Процеса" Џоела Ембида и другова одиграли сјајан меч, нарочито су… »

Вести дана »