Повезане вести
Уместо дипломатског рата Србије и Хрватске - "рат изјавама"
Н1 Инфо 01.05.2018
Иако су били заједно у Окучанима, председник Хрватске Владе Андреј Пленковић каже да са председницом Колиндом Грабар Китаровић још није разговарао о могућим новим мерама према Србији, након што је прошле недеље Влада Србије… »
Пленковић поручио да Срби и Хрвати нису исто, ево како му је Дачић узвратио
Вести онлине 01.05.2018
Ово што Хрватска ради данас је глупост, изјавио је шеф српске дипломатије Ивица Дачић, у одговору хрватском премијеру Андреју Пленковићу, и поручио да је тачно да нисмо једнаки, јер Србија није била на страни Хитлера и није… »
Дачић поручио Пленковићу: Нисмо исти, Србија није била уз Хитлера
Нови магазин 01.05.2018
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је тачна констатација хрватског премијера Андреја Пленковића да Србија и Хрватска нису једнаке, јер Србија не негира злочине. "Тачно је да нисмо једнаки, ми нисмо били на… »
Дачић на изјаву Пленковића: Тачно је, нисмо исти
Данас 01.05.2018
Ја нисам говорио о рату, него о дипломатском рату који Хрватска изазива, рекао је за Н1 министар спољних послова Ивица Дачић, реагујући на изјаву премијера Хрватске Андреја Пленковића да није добро употребљавати такве речи… »
Пленковић поручио Србији: Нисмо исти, нисмо били и нећемо бити
Вечерње новости 01.05.2018
Хрватски премијер Андреј Пленковић сматра да реч “рат” није добро користити на било који начин - дипломатски или други, те Србији поручио да, како је рекао, нисмо исти у овој причи, нисмо ни били и нећемо ни бити у будућности… »
Дачић: Ово што Хрватска ради је чиста глупост
Н1 Инфо 01.05.2018
Ја нисам говорио о рату, него о дипломатском рату који Хрватска изазива, рекао је за Н1 министар спољних послова Ивица Дачић, реагујући на изјаву премијера Хрватске Андреја Пленковића да није добро употребљавати такве речи… »
Пленковић о Дачићевим изјавама: Нисмо у овој причи исти, нисмо били ни 90-их
СЕЕбиз 01.05.2018
ОКУЧАНИ - Поводом прославе обљетнице војно-редарствене операције "Бљесак", којом су Хрватска војска и полиција прије 23 године ослободиле западну Славонију, откривено је спомен-обиљежје "Кристалне коцке ведрине" на чијем су… »
Дачић одговорио Пленковићу: Тачно је да ми и Хрвати нисмо исти, ми нисмо били на страни Хитлера
Блиц 01.05.2018
"Ја нисам говорио о рату, него о дипломатском рату који Хрватска изазива, рекао је за Н1 министар спољних послова Ивица Дачић, реагујући на изјаву премијера Хрватске Андреја Пленковића да није добро употребљавати такве речи… »
Пленковић: Коришћење речи "рат" није добро, нисмо исти у "овој причи", нисмо били ни 90-их
Блиц 01.05.2018
Премијер Хрватске Андреј Пленковић је, осврћући се на изјаву министра Ивице Дачића да ће, уколико Хрватска жели дипломатски рат, то и добити, навео да коришћење те речи није добро, и да Србија и Хрватска нису исте "јер нико у… »
Пленковић после 24 сата одреаговао на Дачићево помињање дипломатског рата: Ево шта је саопштио
Телеграф 01.05.2018
Премијер Хрватске је изјавио да још није разговарао с председницом Колиндом Грабар Китаровић о могућим новим мерама према Србији. Премијер Хрватске Андреј Пленковић је, осврћући се на изјаву министра Ивице Дачића да ће, уколико… »
У Хрватској се обележава 23 године од акције Бљесак
Данас 01.05.2018
Хрватска обележава 23 године од акције Бљесак, којом је заузета западна Славонија. Акција је почела у јутро 1. маја 1995, а у мање од 32 сата хрватске0 снаге су заузеле 500 квадратних километара те је успостављен надзор над… »
Вести дана »
Богдановић одличан победи Клиперса после продужетака (видео)
Спортски журнал пре 3 минутајош 19 повезаних
Одложене санкције: Сад продужиле Лукоилу лиценцу за пословање до 13. децембра
Курир пре 1 сатјош 10 повезаних
Познато стање пилота који је повређен код Суботице: Спортски авион "пајпер" срушио се приликом слетања, наставља се увиђај
Курир пре 18 минутајош 7 повезаних