Povezane vesti

Klop tvrdi: Sve više ljudi misli da tri gola razlike nisu dovoljna, ali mi nismo Barsa

Klop tvrdi: Sve više ljudi misli da tri gola razlike nisu dovoljna, ali mi nismo Barsa

Hot sport 01.05.2018
Menadžer Liverpula Jirgen Klop vrlo je oprezan pred revanš polufinala Lige šampiona protiv Rome u prestonici Italije. Barselona je u četvrtfinalu takođe u Rim došla sa tri gola prednosti (4:1), pa je eliminisana porazom od 3:0. To je škola za… »
Klop u Rimu ni reč o Buvaču, ali mnogo o Romi: Barsa je verovatno mislila da je odlučeno, ali mi nismo Barsa

Klop u Rimu ni reč o Buvaču, ali mnogo o Romi: Barsa je verovatno mislila da je odlučeno, ali mi nismo Barsa

Mozzart sport 01.05.2018
„Mi moramo da budemo spremni, jer će Roma biti spremna. Što je bliža utakmica to više ljudi govori da tri gola razlike nisu dovoljna”, kaže Nemac. Liverpul je u Rim doneo velikih 5:2, ali Barsi nije pomoglo ni za nijansu boljih 4:1 u revanšu… »
Di Frančesko: Želim da napravimo rezultat kao protiv Barselone

Di Frančesko: Želim da napravimo rezultat kao protiv Barselone

Večernje novosti 01.05.2018
Igraćemo pred 70,000 ljudi. Želim da vidim entuzijazam, želju da se napravi podvig. Zato moramo da postignemo gol što pre, kako bismo dodatno 'zapalili' atmosferu - rekao je trener Rome. Trener Rome Euzebio di Frančesko rekao je danas da bi voleo da… »
Di Frančesko se nada reprizi Barselone

Di Frančesko se nada reprizi Barselone

Press 01.05.2018
Trener Rome Euzebio di Frančesko nada se da će se u revanšu polufinala Lige šampiona sa Liverpulom u sredu ponoviti revanš sa Barselonom u četvrtfinalu. Foto:Gettyimages Roma je prošlog utorka u prvom meču polufinala Lige šampiona izgubila od… »
"Vučica" se seća maja '84: Hladna osveta

"Vučica" se seća maja '84: Hladna osveta

Mondo 01.05.2018
Pre 34 godine Roma je na Olimpiku izgubila finale KEŠ-a od Liverpula. Sutra u polufinalu "vučica" želi osvetu, ali je čeka pakleni zadatak. Večeras, posle revanša na Santjago Bernabeu, dobićemo prvog finalistu Lige šampiona - Real Madrid ili… »
Di Frančeskov recept: Copy Barsa - paste Liverpul

Di Frančeskov recept: Copy Barsa - paste Liverpul

N1 Info 01.05.2018
Trener Rome Euzebio di Frančesko ističe da bi voleo da njegovi igrači ponove igru iz revanš meča četvrtfinala Lige šampiona sa Barselonom i protiv Liverpula. U tom duelu u Rimu, Vučica je pobedom od 3:0 nadoknadila zaostatak od 4:1 iz Katalonije i… »
Osveta se servira hladna: Roma protiv Liverpula za novo čudo

Osveta se servira hladna: Roma protiv Liverpula za novo čudo

Dnevnik 01.05.2018
RIM: Čuda se povremeno dešavaju u životu, u fudbalu posebno, a navijači Rome nadaju se da je moguće da se dese dva čuda u samo mesec dana. Nakon što su u četvrtfinalu uspeli nemoguće i posle poraza 4:1 u Barseloni u revanšu eliminisali novog… »

Vesti dana »