Повезане вести
Клоп тврди: Све више људи мисли да три гола разлике нису довољна, али ми нисмо Барса
Хот спорт 01.05.2018
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп врло је опрезан пред реванш полуфинала Лиге шампиона против Роме у престоници Италије. Барселона је у четвртфиналу такође у Рим дошла са три гола предности (4:1), па је елиминисана поразом од 3:0… »
Клоп у Риму ни реч о Бувачу, али много о Роми: Барса је вероватно мислила да је одлучено, али ми нисмо Барса
Моззарт спорт 01.05.2018
„Ми морамо да будемо спремни, јер ће Рома бити спремна. Што је ближа утакмица то више људи говори да три гола разлике нису довољна”, каже Немац. Ливерпул је у Рим донео великих 5:2, али Барси није помогло ни за нијансу бољих… »
Ди Франческо: Желим да направимо резултат као против Барселоне
Вечерње новости 01.05.2018
Играћемо пред 70,000 људи. Желим да видим ентузијазам, жељу да се направи подвиг. Зато морамо да постигнемо гол што пре, како бисмо додатно 'запалили' атмосферу - рекао је тренер Роме. Тренер Роме Еузебио ди Франческо рекао је… »
Ди Франческо се нада репризи Барселоне
Пресс 01.05.2018
Тренер Роме Еузебио ди Франческо нада се да ће се у реваншу полуфинала Лиге шампиона са Ливерпулом у среду поновити реванш са Барселоном у четвртфиналу. Фото:Геттиимагес Рома је прошлог уторка у првом мечу полуфинала Лиге… »
"Вучица" се сећа маја '84: Хладна освета
Мондо 01.05.2018
Пре 34 године Рома је на Олимпику изгубила финале КЕШ-а од Ливерпула. Сутра у полуфиналу "вучица" жели освету, али је чека паклени задатак. Вечерас, после реванша на Сантјаго Бернабеу, добићемо првог финалисту Лиге шампиона -… »
Ди Франческов рецепт: Цопи Барса - пасте Ливерпул
Н1 Инфо 01.05.2018
Тренер Роме Еузебио ди Франческо истиче да би волео да његови играчи понове игру из реванш меча четвртфинала Лиге шампиона са Барселоном и против Ливерпула. У том дуелу у Риму, Вучица је победом од 3:0 надокнадила заостатак од… »
Освета се сервира хладна: Рома против Ливерпула за ново чудо
Дневник 01.05.2018
РИМ: Чуда се повремено дешавају у животу, у фудбалу посебно, а навијачи Роме надају се да је могуће да се десе два чуда у само месец дана. Након што су у четвртфиналу успели немогуће и после пораза 4:1 у Барселони у реваншу… »
Вести дана »
Професорка: Дошли смо до тачке - или они или ми, држава која ратује против свог универзитета осуђена је на пропаст
Н1 Инфо пре 19 минутајош 83 повезане
Алексић у Скупштини: Националне фреквенције су јавно добро, а не плен власти
Глас Шумадије пре 5 минутајош 47 повезаних
Обрадовић отказао тренинг и саопштио, само једну, добру вест
Спорт клуб пре 30 минутајош 29 повезаних
Костић: Заслужила је ова генерација да направи нешто велико (видео)
Спортски журнал пре 4 минутајош 37 повезаних